Ahoj.Protože jsem tu zatím jediný,kdo má 100 NX,nejsou žádné často kladené otázky.Rád přispěji sem do diskuse a podobně.Mohu nahodit i pár foto a nějaké informace.
nejčastější dotaz většinou je:habrující otáčky větší spotřeba u karburátorové verze 1.6
všechno mají na starosti podtlaky takže je důležité aby všechny podtlakové hadičky byly naprosto v pořádku vzhledm k letopčtu auta bývají zpuchřele a netěsní
Nětěsnost targy bývá způsobena stářím a zpuchřením gum na tarze.Celkem se s tím nedá nic dělat,snad jen to,že nové se snad ani už neseženou a když ano tak za pěknej ranec.Doporučení je gumy mazat silikonovým a nebo podobným olejem na gumu.Co se týká koroze tak NX rezne úplně stejně jako každé jiné auto.Tady bych nějakou vychytávku nehledal.Dost dílů se dá ještě sehnat v Německu a nebo i v Polsku.Je pravda že tady těch aut moc nejezdí ale pořád se dají sehnat některé náhradní díly a za dobrou cenu.
Ahoj lidi .. poradi mi prosim nekdo ?? mam problem s podsvitem budiku ve 2l GTI... kdyz otocim klickem tak se mi podsvit rozsviti a jakmile zapnu svetla (parkovacky i svetla) tak mi podsvit zhasne. regulace osvitu funguje (momentalne jen na hodinach) nevi nekdo v cem je problem a jak to vyresit ?? diky s pozdravem Angel