Celkem:
členů4404
aut787
témat1373
příspěvků19565

Nejbližší sraz
Členové on-line (0)
Chat OnLine: 0 členů

Nejste přihlášen. Přihlašte se prosím vpravo nahoře, nebo se zaregistrujte.

Zpět

Almera Tino
sluník

Hujerwagen

...!

13.02.2014 21:27:00
Kolegové, mám problém s CVT u Almery Tino 2.0 z roku 90. Hned po koupi, cca před rokem a půl, jsem vyměnil krokový motorek, protože systém neřadil. Bylo to spojeno s tím, že diagnostika hlásila nejasnou chybu, která se nedala vymazat. Myslel jsem, že je závada na tom motorku, sehnal ho z nějaké Primery a nechal namontovat. Chyba po nějakém čase zmizela sama a řazení se rozeběhlo. Minulý týden jsem ale byl na diagnostice, protože jsem měl podezření, že nechodí Lambda. Lambda sice chodila, ale zase to začalo házet náhodnou chybu a hlavne, mrcha jedna, zase neřadí!! Co to může být? Kdo pomůže, má u mě flašku slivovice!!!!

tom

16.02.2014 12:27:47
Projdi na začátek všechny konektory co tam na to CVT jsou. Je to variátor, takže tam se mimo toho motorku, popř. řetězu snad ani nemá co posr... Jo a přesně stanovený olej tam musí být.

Zpět

-
Sponzoři klubu

Autokšeft Kernite Nissan Color Car Emado školní potřeby Stylemax reklamní agentura eLoading - webové stránky, e-shopy, profesionální e-systémy Motoron - výroba věcí pro auta Řeznictví Praha - Hudera a syn Vitráže - Sklenářství Vlašim Exkluzivní kosmetika

Děkujeme