Celkem:
členů4377
aut786
témat1373
příspěvků19563

Nejbližší sraz
Členové on-line (0)
Chat OnLine: 0 členů
nissan-club.cz / Diskuze / Murano / Interiér / Radio v Z50

Nejste přihlášen. Přihlašte se prosím vpravo nahoře, nebo se zaregistrujte.

Zpět

Radio v Z50
puczmeloun

Toto si vůbec nepamatuju :)

22.03.2015 09:51:49
Tak jsem si tak říkal, že bych si koupisl FM transmitter.

2Din radio v murano jaksi neumi MP3, USB ... prostě nic. Napadlo mě proto ráno, když mi přišel mejl s nabídkou FM transmitteru, že bych si jeje koupil. Po přečtení recenzí jsem dospěl k názoru, že si ho kupovat nebudou. Analogií jsem tedy začal hledat 2 din rádia. Jenže tyto rádia mají bud za cca 3-5 tis - bez multimedii nebo od 4 dál i s multimediama, navigaci atd. Samostatne 2din radio bez multi mi prijdde skoda. Zaplacnu tim sice misto ale nic z toho nevytriskám. 2Din s multimediama ... zda se mi zbytecne protoze navigaci, byt starsi, mám a na DVD a couvavci kameru mam displej z vyroby ...

Tak me zase napadla varianta ze bych si dal 1din ramecek s radiem s GT (to umi usb a byl jsem spokojen smajl 11 ) Jenže si zas rikam, ze nesezenu nikde univerzalni ramecek a hlavne co bych dal pod autoradio ? nejaky boxik ? nebo zaslepit ? vypadalo by to asi divne

Tak co vy na TO ? Nejaky nazor ? nebo resim picoviny a mam se spokojit s tim co mam smajl 2

puczmeloun

Toto si vůbec nepamatuju :)

22.03.2015 19:24:51
No na tohle jsme taky narazil .. akorát 2x dražší smajl 2

Jinak jsem si tak řikal, že bych zase přišel o to dálkové ovládání na volantu. jinak mám zezadu 3 konektory v rádiu ...

Ale tohle ma nejaky konketor na steering wheel ... tak nevim nevim ...

A ted je otazkou jestli nekoupit uz rovnou s navigaci smajl 11

Edit: Ještě přemyslim zda neco co prhrava filmy, kdyz mam dvd ve strope ... Jinak me zaujalo tohle
http://autoradio24.cz/autoradios/2din/autoradio-usb-sd-xomax-xm-2rsu418bt.html

Hrudik

Tak to sem já

22.03.2015 20:47:27
Ale přídeš o ovládání na volantu u toho co sem ti posílal já tak by to mělo umět volant.

chitrila

14.02.2019 10:43:10
Transmitter je dobrou věcí, ale je tam značné nepohodlí v tom, že si nevybereš pořádně track, nebo pokud máš na flashce celá alba (jako já), tak nevidíš ani co hraje, a nemůžeš tím pořádně listovat.
Navíc, špatný transmitter asi může odpálit rádio (mě to tak udělalo v jednom autě)... nebo to už bylo načatý - nevím.
Každopádně je lepší si vybrat jedno pořádné 2din (například: http://www.tonystore.cz/univerzalni-2din-autoradio-2) a k tomu redukční rámeček, ať to sedí normálně.
Ovládání na volantu se pak řeší dodatečným svazkem kabelů.

Zpět

-
Sponzoři klubu

Autokšeft Kernite Nissan Color Car Emado školní potřeby Stylemax reklamní agentura eLoading - webové stránky, e-shopy, profesionální e-systémy Motoron - výroba věcí pro auta Řeznictví Praha - Hudera a syn Vitráže - Sklenářství Vlašim Exkluzivní kosmetika

Děkujeme