Celkem:
členů4377
aut786
témat1373
příspěvků19563

Nejbližší sraz
Členové on-line (0)
Chat OnLine: 0 členů
nissan-club.cz / Diskuze / Murano / Motor, převodovka / Koupě Murana, vadný krokový motor

Nejste přihlášen. Přihlašte se prosím vpravo nahoře, nebo se zaregistrujte.

Zpět

Koupě Murana, vadný krokový motor
xBaryk

05.08.2015 00:13:14
Dobrý den,

chci se zeptat, mám možnost koupit Murano od kamaráda, za velmi příznivou cenu. Samozřejmě to není jen tak, pominu-li to, že musím vyměnit L rameno, gufero na L poloose, tyčku stabíku, kosti a prolínající řízení tak mám dva problémy a z toho jeden velký.
¨
ECU hlásí dva chybové kody:
- P0455 / což má zřejmě souvislost s prdlým vlnovcem a sice tedy lambda hlásí nesmysl. Diag hlásil snímač vačkové hřídele, tak nevím.

Nevím zda to má souvislost i s tím, že auto občas a to po zahřátí reaguje na plyn až po 3 sekundách, stačí vypnout a zapnout motor a v pořádku.. na chvíli.. jak kdy..

ten největší problém je ten, že je vadný krokový motor a to jak na převodovce tak na motoru

- P1778 - krokový motor.

Moje otázka tedy zní, čím by mohlo být to, že auto občas reaguje na plyn s prodlevou?
Druhá otázka je, kde ke všem čertům seženu krokový motor?

Děkuji převelice!!!!

s pozdravem,

Baryk

puczmeloun

Toto si vůbec nepamatuju :)

12.08.2015 00:24:20
Ahoj.

Velice rád bych ti odpoveděl smajl 11 Ale ...
Ta prvni chyba. to se mi zdá že jsem měl taky. Myslim že jsme menil presne ten snimac a cena cca 2000Kč. Jsou tam dva. na levou a pravou stranu. Každy je jiný, i přesto že systém Nissanu hlasí že jsou stejné. Tak pozor na to ...

A ten krokový motor. to právě vubec nevím co je.

Jinak ta prodleva cca 3s se projevuje jak. ? Jak mc slapes na plyn atd ? Ja treba lehce seslapnu na cca 3-4 tisice otacek a reakce je cca 1-2 vteriny. Neni to manual .. je to CVT.

Jestli ses z okoli prahy tak bychom se mohli potkat a poreferovat.

Zpět

-
Sponzoři klubu

Autokšeft Kernite Nissan Color Car Emado školní potřeby Stylemax reklamní agentura eLoading - webové stránky, e-shopy, profesionální e-systémy Motoron - výroba věcí pro auta Řeznictví Praha - Hudera a syn Vitráže - Sklenářství Vlašim Exkluzivní kosmetika

Děkujeme