Celkem:
členů4404
aut787
témat1373
příspěvků19565

Nejbližší sraz
Členové on-line (0)
Chat OnLine: 0 členů

Nejste přihlášen. Přihlašte se prosím vpravo nahoře, nebo se zaregistrujte.

Zpět

Koupě Pathfindera
buster

23.10.2011 23:10:24
Zdravím Nissanisty. V současné době jsem na tomto foru vetrelec se subaru, který se má stát potencionálním nissanistou. Musím provést výměnu auta Subaru-outback za pathfindera V6 3,0 dCI.
Důvody výměny jsou:
- 7 míst - vnoučata (žena - mně by stačilo dvoumístný auto),
- velký úložný prostor
- větší průchodnost terénem - chalupa v horách, kam není cesta (les a louka a stále do kopce) a chci jezdit i v zimě
- většina cestování po silnicích 98%, zbylá 2% chalupa a pokud to půjde troška radosti mimo silnice

- byl jsem si 3 litr projet a moc se mi svezení líbilo
- vnitřní prostorové uspořádání - v podstatě to co mně vyhovuje
- není tak nabubřelé jako MB, audi,...

Proto výs chci ještě před koupí poprosit o několik odpovědí, případné zkušenosti s s nissany (nejraději s pathfindery):
- spolehlivost (ze subaru jsem dost zhýčkaný - za 6 let žádný problém)
- teréní vlastnosti
- systém ALL mode ?? vím pouze to co se ve zkratce dočtu - ale nikde jsem nenašel podrobnější popis
- servis a údržba
Díky za případné odpovědi
subaru a už i nissanům zdar

sluník

23.10.2011 23:11:42
Buster: Zdravím a vítám tě u nás. S Nissánkem budeš určitě spokojený. Na tvé otázky bohužel sama nedokážu odpovědět, tak vydrž, až se tu objeví někdo kompetentní. O víkendech sem moc kluků nezavítá, tak tě prosím o trpělivost.

A k systému ALL mode, snad jen tolik, že by měl vnímat ztrátu přilnavosti a přenese tak točivý moment tam kde je to potřeba, bez ohledu na to jestli jedeš po sněhu, po blátě,štěrku apod. a tím zajistí maximální výkon

jozef1974

23.10.2011 23:11:51
Buster: tak ja myslim ze si si vybral velmi dobre , motor moc este nepoznam pretoze je ich zatial s tymto motorom malo ,ale aj to malo čo u nas jazdi je zatial v pohode, skor u starrsich modeloch boli nejake mensie elektricke choroby nepodstatnych systemoch ako je dazdovy senzor a ine malickosti. Motor,prevodovka,pohon bez važnejšich problemov system pohonu funguje ako ma,a tušim ani nepoznám nikoho komu sa to pobabralo. Staršie modely maly problém s hnacím hriadeľpm zadnej nápravy (kardanom),šlo o opotrebované dražkovanie a nasledne dochadzalo k vybraciam a poskodeniu aj kardanových križov.
to je vše co mi je znamo, ale ja nejsem majitelem toho pekneho CARs tak by to chcelo nejakeho majitela,nech sa podeli o jazdne dojmy a tak dalej.

vitko13

18.11.2015 15:15:20
Ahoj Buster,ja vlastnim Pathfinder uz 4 roky a musim povedat ze lepsie auticko som este nemal, a to som uz vystriedal 3 offroady.Co sa tyka all sis. ti neviem povedat nic ale co sa tyka servisu ano.Za tie 4 roky jedine co musim menit su gul.capy a klucky na dvoch dverach.Samotna cena vymeny je cca 200 Eur aj s niejakymi doplnkami vymeny.A co sa tyka prejazdnosti terenu , nemozem sa stazovat.Som rybar takze mi moje auticko prinasa naozaj samu radost.A spotrebu mam uz 4 roky 8,4 l na 100 km......samozrejme manual.Jazdim tak ako ty same mesto a na ryby.
Prajem ti aby si bol so svojim autom spokojny tak ako ja

Zpět

-
Sponzoři klubu

Autokšeft Kernite Nissan Color Car Emado školní potřeby Stylemax reklamní agentura eLoading - webové stránky, e-shopy, profesionální e-systémy Motoron - výroba věcí pro auta Řeznictví Praha - Hudera a syn Vitráže - Sklenářství Vlašim Exkluzivní kosmetika

Děkujeme