23.10.2011 23:10:24
Zdravím Nissanisty. V současné době jsem na tomto foru vetrelec se subaru, který se má stát potencionálním nissanistou. Musím provést výměnu auta Subaru-outback za pathfindera V6 3,0 dCI.
Důvody výměny jsou:
- 7 míst - vnoučata (žena - mně by stačilo dvoumístný auto),
- velký úložný prostor
- větší průchodnost terénem - chalupa v horách, kam není cesta (les a louka a stále do kopce) a chci jezdit i v zimě
- většina cestování po silnicích 98%, zbylá 2% chalupa a pokud to půjde troška radosti mimo silnice
- byl jsem si 3 litr projet a moc se mi svezení líbilo
- vnitřní prostorové uspořádání - v podstatě to co mně vyhovuje
- není tak nabubřelé jako MB, audi,...
Proto výs chci ještě před koupí poprosit o několik odpovědí, případné zkušenosti s s nissany (nejraději s pathfindery):
- spolehlivost (ze subaru jsem dost zhýčkaný - za 6 let žádný problém)
- teréní vlastnosti
- systém ALL mode ?? vím pouze to co se ve zkratce dočtu - ale nikde jsem nenašel podrobnější popis
- servis a údržba
Díky za případné odpovědi
subaru a už i nissanům zdar
Důvody výměny jsou:
- 7 míst - vnoučata (žena - mně by stačilo dvoumístný auto),
- velký úložný prostor
- větší průchodnost terénem - chalupa v horách, kam není cesta (les a louka a stále do kopce) a chci jezdit i v zimě
- většina cestování po silnicích 98%, zbylá 2% chalupa a pokud to půjde troška radosti mimo silnice
- byl jsem si 3 litr projet a moc se mi svezení líbilo
- vnitřní prostorové uspořádání - v podstatě to co mně vyhovuje
- není tak nabubřelé jako MB, audi,...
Proto výs chci ještě před koupí poprosit o několik odpovědí, případné zkušenosti s s nissany (nejraději s pathfindery):
- spolehlivost (ze subaru jsem dost zhýčkaný - za 6 let žádný problém)
- teréní vlastnosti
- systém ALL mode ?? vím pouze to co se ve zkratce dočtu - ale nikde jsem nenašel podrobnější popis
- servis a údržba
Díky za případné odpovědi
subaru a už i nissanům zdar