Celkem:
členů4404
aut787
témat1373
příspěvků19565

Nejbližší sraz
Členové on-line (0)
Chat OnLine: 0 členů
nissan-club.cz / Diskuze / Patrol / Elektroinstalace / Predne svetlomety

Nejste přihlášen. Přihlašte se prosím vpravo nahoře, nebo se zaregistrujte.

Zpět

Predne svetlomety
jozef1974

10.05.2011 19:24:27
Nakolko predne svetlomety uz vykazovali velmi slabu svietivost (za zleho pocasia a v noci som videl bez pridavnych svetiel prdlajs), som sa rozhodol pre ich vymenu. Original nive svetlomety z nissanlekarne neskutocne drahe, tak po patrani po nete a rozhodovani medzi cirou optikou som sa nakoniec rozhodol za nahradenie. Ako darcu som pouzil paraboly z vozidla AVIA,svetla som kupil nove nepouzite.
POZOR: je treba vypitat si svetla s rovnym sklom kvôli stieracom svetiel,pretoze existuju aj svetla s vypuklim sklom.
Svetla pasuju do povodneho hrnca bez akychkolvek uprav,ja som naviac vymenil aj opalene koncovky ziaroviek a namontoval nove ziarovky. Jediny problem bude asi s utesnenim svetla pri brodeni ,pretoze povodna tesniaca manzeta nepasuje na novu parabolu, ale cena svetla je taka nizka ze sa ten svetlomet ani neoplati cistit
smajl 1 naviac nova parabola ma aj objimku na parkovaciu ziarovku smajl 44
Po vymene doporucujem svetla znova nastavyt ,a odskusat funkciu el.nastavovanie vysky svetiel.

p.benne

26.06.2013 20:55:33
Dobrý večer. Mám prasklé sklo předního reflektoru na Nisan Terrano II (jsou hranatá). Neporadí někdo , kde bych mohl sehnat samotné skla bez parabol?
Předem upřímně děkuji

puczmeloun

Toto si vůbec nepamatuju :)

26.06.2013 23:15:11
Ja se bojim ze to bude vsude s parabolou (vrakoviste, druhovyroba, origo) ... ja mel to same s mlhovkou u primery ...

jozef1974

29.06.2013 16:07:17
nevym jestli su samotny skla k sehnani, ale asi u T2 nee, chce to prelouskat google

Zpět

-
Sponzoři klubu

Autokšeft Kernite Nissan Color Car Emado školní potřeby Stylemax reklamní agentura eLoading - webové stránky, e-shopy, profesionální e-systémy Motoron - výroba věcí pro auta Řeznictví Praha - Hudera a syn Vitráže - Sklenářství Vlašim Exkluzivní kosmetika

Děkujeme