Celkem:
členů4404
aut787
témat1373
příspěvků19565

Nejbližší sraz
Členové on-line (0)
Chat OnLine: 0 členů
nissan-club.cz / Diskuze / Patrol / Recenze uživatelů / patrol Y60 kratas

Nejste přihlášen. Přihlašte se prosím vpravo nahoře, nebo se zaregistrujte.

Zpět

patrol Y60 kratas
jozef1974

27.04.2011 21:18:40
tak zacnem ja a dufam ze ostatny patrolisti sa pridaju a podelia sa tiez zo svojimi skusenostami.
toto vozidlo som nekupoval za ziadnym urcitym ucelom /i ked Y60 bol moj tajny sen/, takže moje postrehy su len mojimi dojmami a iny uzivatel moze mat na to uplne iny nazor.
Tento model som si vybral hlavne kvoli jeho jednoduchosti, nenarocnej udrzbe a moznosti offrovdovych uprav bez zasadnych zasahov do jeho hnacieho ustrojenstva /spolieham sa na to ze väcsinu uprav zvladnem svojimi rukami/, a samozrejme vyhrala spolahlivost. Motor 6 valec 2,8 TD nie je nic extra ale krutiaci moment a vykon mne postacuje, vyznacuje sa velmi kultivovanym chodom a lubivym zvukom 6 valcov /ziadne karle,karle ale dum,dum,dum, smajl 1/,prevodove a hnacie ustrojenstvo+podvozok je dostatocne dimenzovany aj na hrubsie zaobchadzanie /znesie aj takych idiotov ako som ja/,karoseria a ram su nachylne na koroziu a preto vyzaduju castu udrzbu /doporucujem umyvat a umyvat a umyvat/ hlavne po santeni v kaluziach . Neskor pridam svoje postrehy s pouzivanim cestou necestou. Ak ma niekto nejake dotazy kludne sa pytajte ja velmi rad odpoviem objektivny

jozef1974

08.05.2011 09:43:19
model Y60 nie je ziadne komfortne vozidlo, ale na svoju dobu zaciatku vyroby s porovnanim offroadou inych znaciek sa k nemu ziaden vybavou ani nepriblizoval a do ukoncenia vyroby sa ani prevedenie interieru nijako nemenil. Blizky posed pri dverach a malo miesta na lavy loket by niekto povazoval za nevyhodu ale ma to vyhodu v terene ze po vykloneni z okna je vydiet na cele vozidlo od predu az do zadu, co je v terene velka vyhoda (komu sa furt chce vyliezat aby sa pozrel co dobabral smajl 1

Zpět

-
Sponzoři klubu

Autokšeft Kernite Nissan Color Car Emado školní potřeby Stylemax reklamní agentura eLoading - webové stránky, e-shopy, profesionální e-systémy Motoron - výroba věcí pro auta Řeznictví Praha - Hudera a syn Vitráže - Sklenářství Vlašim Exkluzivní kosmetika

Děkujeme