Celkem:
členů4377
aut786
témat1373
příspěvků19563

Nejbližší sraz
Členové on-line (0)
Chat OnLine: 0 členů
nissan-club.cz / Diskuze / Primera / Elektroinstalace / P11 - vyhazuje pojistku 10A BAT Room Lamp

Nejste přihlášen. Přihlašte se prosím vpravo nahoře, nebo se zaregistrujte.

Zpět

P11 - vyhazuje pojistku 10A BAT Room Lamp
Useph

Nissan Primera

15.06.2018 22:24:26
Ahojte, neznal by někdo příčinu závady, kdy se zmiňovaná pojistka okamžitě spálí, jakmile připojím autorádio? Používám ho téměř rok a při pořízení jsem ho jen klasicky připojil na ISO konektory a fungovalo. Dnes se mi zasekly budíky, přestaly svítit displeje (hodiny a kilometry), přestalo svítit osvětlení interiéru uprostřed střešního panelu, přestala fungovat 12V zásuvka, zkrátka vše, co je napojeno na tuto pojistku. Přišel jsem na to, že to dělá spodní konektor od rádia, jakmile ho připojím, pojistka se spálí, je to divné, když celou dobu to fungovalo. Před třemi dny se tu přehnala celkem slušná bouřka, je možné, že se během ní něco od rádia vyzkratovalo? Nějaký kabel nebo něco? Jiné rádio jsem zatím připojit nezkoušel.

Zpět

-
Sponzoři klubu

Autokšeft Kernite Nissan Color Car Emado školní potřeby Stylemax reklamní agentura eLoading - webové stránky, e-shopy, profesionální e-systémy Motoron - výroba věcí pro auta Řeznictví Praha - Hudera a syn Vitráže - Sklenářství Vlašim Exkluzivní kosmetika

Děkujeme