Celkem:
členů4404
aut787
témat1373
příspěvků19565

Nejbližší sraz
Členové on-line (0)
Chat OnLine: 0 členů

Nejste přihlášen. Přihlašte se prosím vpravo nahoře, nebo se zaregistrujte.

Zpět

Klepani motoru
Daemon4E

08.12.2015 00:00:15
Zdravim vsechny nadsence do nissanu. Nedavno jsem poridil svuj prvni vuz vubec. Jelikoz japonce znam a vim ze delji dobre auta, tak jsem vybral primeru p10, 96rok. Co se nestlo. Jedu z prepisu a asi po najeti 500 km zacal motor klepat, jenze domu to bylo jeste 30 a odvoz nebyl tak jsem ho zadrel. Koupil jsem motor z vrakace, kde mi prodali motor z p11 to same sr 20… akorat misto di tak del, coz vykonove lepsi. Tak jsme star
Y vytahli a dali tam novy, s tim ze stary nechame na nahradni dily, jelikoz az na vacky a jine zamky kliky jsou shodne. Prislo se na to ze stary mel v haji loziska na ojnicich. Ale co pro me byla jeba prekvapeni, ze ten novy vydava jeste vetsi klepani, tak se rozhodil spodek a cucime na ty blby loziska a jsou cajk ovsem zadrhava se to pri protaceni nekde ve valcich, nevite co by to mohlo byt? Jo jinak ve vrakacu we mnou vyje... ten motor pry nepochazi od nich, takze to vidim nna soudni spor :-* . Predem dik za odpovedi a pripadne nazory smajl 3 . Auto je jinak zqchovale. Motor se delat bude jen jestli nekoho nenapada na co se asi tak mrknout, coby to mohlo delat. Dik. B-)

puczmeloun

Toto si vůbec nepamatuju :)

09.12.2015 21:57:07
Ahoj.

Tak na tohle ti odpovi asi zkusenejsi chlapci smajl 11 Ja bych velice rad jenze nejsme tak znaly.

i presto popreji monho uspechu s opravou a at primus jezdi co nejdrive

Hrudik

Tak to sem já

10.12.2015 05:48:13
Určitě koukni na ojnični šálu na klíče viděl bych to zadrhavani v tom hle

Zpět

-
Sponzoři klubu

Autokšeft Kernite Nissan Color Car Emado školní potřeby Stylemax reklamní agentura eLoading - webové stránky, e-shopy, profesionální e-systémy Motoron - výroba věcí pro auta Řeznictví Praha - Hudera a syn Vitráže - Sklenářství Vlašim Exkluzivní kosmetika

Děkujeme