11.11.2014 19:33:11
Zdar chlapi.Koupil jsem si nissana primeru 2.0 td 66kw rok 1997. Mam vice problemu.
Motor hur startuje.vetsinou chytne az na 3-5pokus.Jednou chytil na poprve.
Za jizdy se mi rosviti nekolikrat za jizdy kontrolka CHECK a auto samo pridava plyn.Po proslapnuti plynu na prazdno(se seslapnuti spojky) kontrolka zhasne.
po nastartovani mam volnobezne otacky cca 600ot/min(nekdy na kratkou dobu jsou cca 900/min
motor jede,ale podle me pomalu zadny zatah oproti jinym autum se stejnym obsahem a vykonem.Do kopce musim podrazovat vetsinou na 3ku,po rovince auto normalne zrychluje,ale na 66kw to jede pomalu jako favorit
Auto jsem koupil s tim,ze nejspis motor tlaci do vody(nevari,ale lehce se tlakuje voda)
Voda v chladici je rezava
Voda do oleje,ani naopak neni
olej se neztraci
z vyfuku to vubec nehuli,ani cerne,modre,bile)
Nevi nekdo priblizne,proc to spatne chyta a proc to ma maly volnobeh?
Autum sice rozumim,ale nissana mam poprve(jsem na volswageny)
Motor hur startuje.vetsinou chytne az na 3-5pokus.Jednou chytil na poprve.
Za jizdy se mi rosviti nekolikrat za jizdy kontrolka CHECK a auto samo pridava plyn.Po proslapnuti plynu na prazdno(se seslapnuti spojky) kontrolka zhasne.
po nastartovani mam volnobezne otacky cca 600ot/min(nekdy na kratkou dobu jsou cca 900/min
motor jede,ale podle me pomalu zadny zatah oproti jinym autum se stejnym obsahem a vykonem.Do kopce musim podrazovat vetsinou na 3ku,po rovince auto normalne zrychluje,ale na 66kw to jede pomalu jako favorit
Auto jsem koupil s tim,ze nejspis motor tlaci do vody(nevari,ale lehce se tlakuje voda)
Voda v chladici je rezava
Voda do oleje,ani naopak neni
olej se neztraci
z vyfuku to vubec nehuli,ani cerne,modre,bile)
Nevi nekdo priblizne,proc to spatne chyta a proc to ma maly volnobeh?
Autum sice rozumim,ale nissana mam poprve(jsem na volswageny)