Celkem:
členů4404
aut787
témat1373
příspěvků19565

Nejbližší sraz
Členové on-line (0)
Chat OnLine: 0 členů
nissan-club.cz / Diskuze / Primera / Podvozek / Ruční brzda

Nejste přihlášen. Přihlašte se prosím vpravo nahoře, nebo se zaregistrujte.

Zpět

Ruční brzda
LukasKL

pit stop jak na dakaru :)

29.03.2013 21:09:38
Ahoj mám dotaz, asi je to podobná závada i u jiných typů. Blbne mi ručka, když ji zatáhnu, tak zůstane "viset". Sekne se levý zadní kotouč a povolí to až po chvilce jízdy. Páka ruční brzdy je pak asi do půlky jde zvolna až pak zabere. Začlo to zničeho nic, nevím, kde může být problém a jak to odstranit.
Díky

Hrudik

Tak to sem já

29.03.2013 21:55:40
jest ly tam je kotouč tak 90% drhnou vodící šrouby pod prachovkou : Sundat třmen z těch šroubu očistit máznout vazelínou vrátit zpět přitom zkontroluj jak de lanko může být po praskanej bovden dostal se tam bordel a drhne a jestli tam je buben tak sundat vypucovat kartáčem a nechat suchý protože když to mázneš tak se na to nalepí prach z obložení a za chvíli si tam kde si teď v P....y smajl 7

puczmeloun

Toto si vůbec nepamatuju :)

30.03.2013 12:55:54
Lukáši já mám to same.

pribrzduje mi leve zadni kolo (pri vymene - leve desky v pr...i, prave desky mely 60%) nutnost vymeny lanovodu - nevraci se a rozebrani trmenu, prmazani a repas gumiček.

takže ted je to tak ze rucku nepouzivam smajl 11

LukasKL

pit stop jak na dakaru :)

30.03.2013 14:43:58
Díky za rady, zkusim to vyčistit, mám tam kotouč. Musim se podívat do nějakého návodu, jak se to sundavá, ještě jsem to nedělal. Včera jsem jen sundal kolo, bovden se zdá být ok, ale prostě se ta brzda kousne a nepustí, tedy až po chvíli, ale stejně mám pocit, že to lehce drhne, páč pak je to kolo celý horký a smrdí.
Já ji teď taky nepoužívám, ale musím na technickou a nevím, jestli by to prošlo. smajl 44

jozef1974

30.03.2013 15:30:09
pravdepodobne
1/trmen, muže byt zadrety na voditkach alebo samotnej valecek muže vyset,rozebrat a promazat, doporučuji dat delat nekomu kdo už to mal rozdelany a vy o co krači, primka to ma troška složitejši na zadku.
2/lanka - zaleži v jakem sou stavu obcas staci vycistit.udelaš sam doma.
jinak na moji primce nikdy s ručkou problem nebyl,ručku sem užival neustale a jezdil denne, tak možna proto.

Zpět

-
Sponzoři klubu

Autokšeft Kernite Nissan Color Car Emado školní potřeby Stylemax reklamní agentura eLoading - webové stránky, e-shopy, profesionální e-systémy Motoron - výroba věcí pro auta Řeznictví Praha - Hudera a syn Vitráže - Sklenářství Vlašim Exkluzivní kosmetika

Děkujeme