Celkem:
členů4404
aut787
témat1373
příspěvků19565

Nejbližší sraz
Členové on-line (0)
Chat OnLine: 0 členů

Nejste přihlášen. Přihlašte se prosím vpravo nahoře, nebo se zaregistrujte.

Zpět

QashQai 360
puczmeloun

Toto si vůbec nepamatuju :)

08.04.2013 14:57:56
Dneska jsem měl možnost vyzkoušet zařízení 360° v QQ.

Dojmy jsou takové hodně smíšené. U normálního QQ jsem měl problém s velikostí displeje na couvací kameru. U murana je to nádherně veliké.
Ale zvykl jsem si.

U nového QQ mám větší problémy, možná by mohl být přenášený obraz v lepší kvalitě - kvalitnější displej, ale vzhledem k malému zobrazovacímu profilu .... Suma sumárum jak je vidět na obrázku - vlevo couvací kamera, vpravo 360°. Člověk se s tím musí hodně naučit couvat byl jsem si lehce nejistý smajl 11 (nastavení jsem nezkoumal) Pozitivum toho všeho je, že se Vám u couvací kamery zobrazuje (krom bezpečnostních barev odstupu od překážky) i směr kol, což v předchozí verzi není. Ještě se mi líbí - máte tlačítko camera, které vám zapne všechny kamery i když nemáte zpátečku a ukáže Vám to přesně pohled u pravého kola.

No každý ať si na to udělá obrázek, ale já bych měl ještě nápady jak to vylepšit smajl 11

P.S. kde mám GT ? smajl 1

tom

08.05.2013 13:09:26
Za chvíli už nebude potřeba řidič....

Zpět

-
Sponzoři klubu

Autokšeft Kernite Nissan Color Car Emado školní potřeby Stylemax reklamní agentura eLoading - webové stránky, e-shopy, profesionální e-systémy Motoron - výroba věcí pro auta Řeznictví Praha - Hudera a syn Vitráže - Sklenářství Vlašim Exkluzivní kosmetika

Děkujeme