Celkem:
členů4404
aut787
témat1373
příspěvků19565

Nejbližší sraz
Členové on-line (0)
Chat OnLine: 0 členů

Nejste přihlášen. Přihlašte se prosím vpravo nahoře, nebo se zaregistrujte.

Zpět

Brzdy
Hrudik

Tak to sem já

19.11.2010 22:20:46
Terrano abs senzor

smajl 36
Ahojte vie niekto ake ma Nissan teranno 2.7 swb 2000 Abs senzor predny pravy\lavy part number (originalne dielenske cislo)?
Pasuje to aj z nejakeho ineho nissanu?
Mozno je to hlupa otazka,ale napriklad na mojhe terrano pasuje vaha vzduchu z Lady Samary!
Uplne presne ten isty typ-usetril som kopu penazi,preto ma zaujima,ci sa to da zohnat lacnejsie.Viem ze v Elite to maju ale strasne drahe.Dakujem Tomas

smajl 37
Možná z nějakého jiného typu terénního Nissanu (Terrano I a II, King cab, Navara apod.) Nebo ho zkusit vyrobit. Návod na výrobu čidla ABS je na stránkách www.xantiaclub.cz.

zdroj internet

Hrudik

Tak to sem já

19.11.2010 22:22:18
Terrano II - ABS

smajl 36
poprosím vás o pomoc mám problém na Terrane II s ABS. Alebo mi trvale svieti kontrolka ABS a systém je nefunkčný, alebo mi kontrolka nesvieti (asi podľa nálady systému( a vtedy mi ABS zaberá aj pri jemnom zošliapnutí pedálu proste skoro vždy pri brzdení. Čo s tým? - mám pocit že odchádza čidlo a ak áno kde také zoženiem?.

smajl 37
tak to asi budeš muset zajet někam na diagnostiku,a tam jim to poví ktere čidlo bude špatné popřípade jaka je zavada

smajl 37
pravděpodobně to nejspíš může být čislo (v náboji) nebo kabel ABS (hned vedle brzdové hadičky.
Čidlo většinou bývá natvrdo v náboji, takže hodně štěstí. Kabel se dá sehnat samostatně, ale bude to pálka

zdroj internet

vik2

28.02.2012 11:51:28
Nechci zakládat nové vlákno.

1. Nevíte někdo jaké je stoupání zavitu na matkach brzdových trubiček na zadní nápravě? Popřípade trubce pod autem ?

2. jsou trubky zakončené do špičky, nebo do trychtýře??

Mam to cele od asfaltu a bojim se na to sahnout aby se to nerozpadlo.

jozef1974

28.02.2012 21:06:49
az nemusis nesahat, ale myslim ze to tady uz nekdo delal na necem, tak snad poradi

Hrudik

Tak to sem já

29.02.2012 18:46:28
Mám dojem že je dělal Pafka na Melwisoví T2 že sme tam řešily lis na koncovky tak mu zkus napsat smajl 7

DusiK2

19.10.2012 07:38:12
Zdravím,
tak jsem včera technickou neudělal, jelikož při sešlápnutí brzdy jim praskla hadička co vede k přednímu kolusmajl 5

Takže doma rozborka a kdyby někdo potřeboval vědět jaký je tam závit atd. tak jsem to vyfotil. Jinak trubky je potřeba mít do konusu dovnitř a né ven. Dále sem zjistil, že tam pasujou trubky z favorita (stejný závit) ale ten má konce konusu ven, takže upravit konus a je to oksmajl 10

Zpět

-
Sponzoři klubu

Autokšeft Kernite Nissan Color Car Emado školní potřeby Stylemax reklamní agentura eLoading - webové stránky, e-shopy, profesionální e-systémy Motoron - výroba věcí pro auta Řeznictví Praha - Hudera a syn Vitráže - Sklenářství Vlašim Exkluzivní kosmetika

Děkujeme