01.10.2010 21:38:12

Nazdar vseci,jsem novackem a poridil jsem si mazlicka T2 a resim jednu vec,koupit na zimu zimni pneu nebo nechat universalni(95%vzorek)?Porad te prosim nekdo,slysim hodne nazoru ale ne od tech co maj zkusenosti a predevsim T2 nebo jinej off road.Dekuji moc za odpovedi

No ja mam tieto Trucky 2000 a este som ich v zime neskusal oni su M+S takze teoreticky by mali byt vhodne na sneh ale to sa dozviem az ked po snehu prejdem ale pocul som ze do snehu su vhodne obycajne zimaky. Samozrejma vytvorene pre podmienky 4x4.

unyverzáli ani omylem na čerstvej snich můžeš jezdit na MTéčkách ale na umrzlím je T2 jako sáňky nejlepší je dobrej hrubej vzorek jako má třeba Discaver Cooper

myslis ze to robia aj v mojom rozmere 33x12,5R15 ?

http://www.hotpneu.cz/vyp...oz3=&rozbal=&aktivni=1402
koukni na to muselo by se to přepočítat

To oznaceni M+S je pro universali?

to je : MUD+SNOW , blato a snezik

ok,tak ze doporucujete teda poridit zimaky?nema nekdo na prodej?

kolko % najazdis v terene a kolko na ceste ? podla toho by som si vyberal pneu

no auto jsem koupil teprve pred mesicem,prevazne budu litat po silnici ale vikendovej off road si budu davat

tak sa skus popozerat po pneumatikach A/T to je cesta + teren, na tych M/T moc v zime nevyhras.

tak tak zimáky na zimu a M/T na léto a nebo A/T jak řek Jozef záleží za jakým účelem si to auto pořídil ja ho mám jako Soukromně pracvovní spýš z 90% pracovní tak u mně sou ty M/T na místě a kor tady do těch prdelových lhot kde sou cesty sotva že se vejdu já tak proto radši jezdím skratkama

na jare budem tiez riesit nove pneu a tak isto mam dilemu ci AT alebo MT.tak to budem zvazovat

Ok chlapaci,dik za rady,kdyby jste meli nejakej dobrej typ jak poladit stroja tak dejte vedet,veskere rady od zkusenych se hodi, preji peknej den

Jedině MT Jožko !!! At na hovno,pro tebe MT. k Těm Cooprum,nejsou nic moc na zimu !!! Lepší jsou Dunlopy a nebo Mischeliny !!! Se divím že to trady napíšeš Ty Hrudajs !!! sám máš zkušenosti s Mischelinama a víš,jakej mám názor já na Coopery,mám je obuté !!! sám to víš a stojí za

Nedávej te si tam Cooper !!!!!!
stojí za

tak mna tie moje AT (zanieteni vydeli ze ziadna slava )minule prekvapili , isli na blate aj tam kde som si myslel ze si uz ani neprd......... , je pravda ze horsie bolo zastavyt .
by ma zaujmalo ake oznacenie maju tieti kola http://www.youtube.com/wa...J4QkuhfoQ&feature=related

ty Copery sou dobrý http://www.hotpneu.cz/det...cooper-discoverer-m+s2-xl vyděl sem je na vlastní oči a sou velice drsný ale musíš mít dobrej vzorek můj názor je mít doma Jak M/T sadu tak
A/T sadu a ještě lépe další sadu na zimu z vlastní skušenosti musím říct že na M/T čkách se dobře jezdí v místě bydliště ale jak máš valyt někde dál jako já do Plzně tak to stojí zaprt podruhé sem tam hodil A/Tčka a jel sem jako král takže záleží na tom kdo co od toho auta očekává jak a kde s tím jezdí a jaký má to auto nasazení

ty voe jožko ty chci ty chci mít v garáži a je postarostech se zimákama
zdroj internet