Celkem:
členů4377
aut786
témat1373
příspěvků19563

Nejbližší sraz
Členové on-line (0)
Chat OnLine: 0 členů
nissan-club.cz / Diskuze / Terrano / Podvozek / Volnoběžky Nissan terrano 2

Nejste přihlášen. Přihlašte se prosím vpravo nahoře, nebo se zaregistrujte.

Zpět

Volnoběžky Nissan terrano 2
Vojta8690

23.03.2017 22:50:44
Zdarec, měl bych prosbu. Chystám se vyměnit volnoběžky na T2 Automaty za AVM manuální. Když sundám automatickou volnoběžku, tak mi na hřídeli zůstane segrovka a zaní ješte dejme tomu tři podložky - málá kulatá, potom menší s dvěma zuby a velká s dvěma zuby. Potřebuju vědět, jestli všechny tři podložky za segrovkou tam zůstanou tak jak byly a na to hned šupnu AVM volběžku nebo je musím vyhodit pryč?? Děkuji za rady a odpovědi..

Hrudik

Tak to sem já

24.03.2017 22:59:05
zdar jestli dobře pamatuji tak první je druhá část brzdičky ta musí ven segerovka zůstane když nasadíš Avéemko tak musí dosednout ale mám za to že sem tam nechal jenom segerovku. Už nějakej pátek to je a nedělám to každý den

Vojta8690

25.03.2017 09:44:46
Zdarec, tak jsem ty volnoběžky přehodil. Nechal jsem to tak jak, to za segrovkou bylo, jen jsem povolil těch 6 šroubů sundal automatickou volnoběžku a na hned jsem šupl AVMko. Všechno to tam pěkně sedlo, hned jsem to byl vyzkoušet a všechno funguje jak má. Doufám, že se tam nic neposere.

puczmeloun

Toto si vůbec nepamatuju :)

30.03.2017 07:59:29
Přesunul jsem do správné sekce smajl 11

Zpět

-
Sponzoři klubu

Autokšeft Kernite Nissan Color Car Emado školní potřeby Stylemax reklamní agentura eLoading - webové stránky, e-shopy, profesionální e-systémy Motoron - výroba věcí pro auta Řeznictví Praha - Hudera a syn Vitráže - Sklenářství Vlašim Exkluzivní kosmetika

Děkujeme