Celkem:
členů4404
aut787
témat1373
příspěvků19565

Nejbližší sraz
Členové on-line (0)
Chat OnLine: 0 členů
nissan-club.cz / Diskuze / Terrano / Zadní náprava / MASTNÝ ZAOLEJOVANÝ ZADNÍ LEVÝ BUBEN

Nejste přihlášen. Přihlašte se prosím vpravo nahoře, nebo se zaregistrujte.

Zpět

MASTNÝ ZAOLEJOVANÝ ZADNÍ LEVÝ BUBEN
robit

16.07.2014 21:08:05
Zdravím vas všechny lidi.
Chtěl bych vás poprosit o radu. Jak už nadpis napovídá, zjistil jsem že mám špinavý a mastnýwzadní buben. Napadlo mě hned že teče prasátko ale prasátkem to není. Našel jsem na pakně vyházenou černou vazelínu, tuhou. Kdyź jsem pok tím ležel, tak jsem zjistil že je to hodně mastný za tim malým kolem co z něho trčí šrouby na uchycení kola. Koukal jsem že se mastnota drží dole vespod. Nevím jak se to jmenuje tak se omlouvám. Ale všiml jsem si, že když byl buben pohromadě, že se do toho místamalou dirkou asi tlačí na mazání vazelína, tak to je celý špinavý.
Prosím, jestli s tim ma nekdo zkusenost at mi poradí co s tím a hlavně jak to rozebrat.
Dělám generálku kastle a myslel jsem si že mám plechařinu dobrou...ementál hrůza. Jestli se mi podaří vložit foto tak se můžete mrknout. Díky za odpovědi. Ahoj

jozef1974

18.07.2014 07:33:26
dej foto toho naboje ,jak to teče

Hrudik

Tak to sem já

18.07.2014 08:04:25
v zadním kole nemá vazelina co dělat je to buď kapalina nebo se tlačí přes gufero olej z diferencialu okolo poloosy vyhoď ven čelisti pořádně to vymej a zkontroluj olej v diferaku. S plechama to znám to už mám za sebou chtěl sem jenom lemy a skončil sem u podlahy.

robit

18.07.2014 19:58:03
Ahoj, tak jsem to zadni kolo dnes v tom vedru rozebral a nakonec jsem zjistil ze tece prasatko.
Tak jsem rad smajl 44 Takze vam dekuji za rady smajl 44 a preji vsem super dovolene a pekne pocasi ahoj

Hrudik

Tak to sem já

18.07.2014 22:07:20
Mě to bylo divný pro to sem psal to gufero a nebo prasátko vazelina se tam nemá odkud dostat tak buď rád že aspoň tak Lucas dělá opravný sady.
http://www.automatejcek.cz/nahradni-dily/nissan/terrano-ii-_r20_/zadni648/

robit

24.07.2014 08:57:40
Ahoj, diky za odkaz smajl 44 dnes zrusim objednavku na komplet prasatko a objednam tuto opravnou sadu. Dikysmajl 7

Zpět

-
Sponzoři klubu

Autokšeft Kernite Nissan Color Car Emado školní potřeby Stylemax reklamní agentura eLoading - webové stránky, e-shopy, profesionální e-systémy Motoron - výroba věcí pro auta Řeznictví Praha - Hudera a syn Vitráže - Sklenářství Vlašim Exkluzivní kosmetika

Děkujeme