19.11.2010 22:16:55

Co říkáte na tohle?

vypadá to zajímavě lepší fotku nebo fotky nemáš

mam,to je totiž náprava na mém Terranu.Křížení nápravy je v pohodě i v terénu,jelikož se s Terrkem opravdu nedá to co s Patrolem,tak je to dostačující.Jestli se mi to povede tak jsem dám nějaké další foto.

Pěkný,hlavně se mi líbí to uchycení nápravy

mna by skor zaujmalo ako je to zasobovane vzduchom a ci sa da vyska regulovat ?

No to je celkem zajímavé řešení ale : Jak říká Jozko zásoba vzduchu?? typuji kompresor místo klimatizace,další,co vlastnosti v terénu ?? proražení haluzemi ?? nešistota kolem límcu ?? zvlastní zkušenosti co mám na kamionu obrovský problém malé kamínky a nečistota od kol,a nedokážu si představit terén ? nevím ale na cestě jao kompfortní jízda si bude

Zásobu vzduchu vytváři kompresor,mam tam i vzduchojem,cca 8 litrů,výška je samozřejmě regulovatelná.Jak píšu,v terénu to dokáže docela dost,ale neni to klasická vinutá pružina.A ohledně nečistot a proražení to taky vydrží dost,Dělam v servisu na náklad´ákách a i já sám se občas divim,co to vydrží.

tak tipujem ze su to mechy z kabiny, este mi vysvetli aky si mal dovod to takto komplikovat

Tak to tipuješ špatně,tyto měchy má na zadní nápravě jeden typ mercedesu.Váží asitak stejně jako terrano a ještě má užitečné zatížení na nápravu cca 1100 kg.Jo a proč jsem to tak komplikoval?Páč mám něco,co jinej ne.Ne že bych chtěl na někoho machrovat,to v žádném případě.Právě že jsem se o to s vámi chtěl podělit.Jo a když jsem ho koupil,tak to nebyla až zase taková voňavka a bylo na tom trochu práce,např zlomený rám za zadní nápravou i s úchytem panhartky,takže jsem to stejně řezal pryč a dělal nové,tak už jsem to rovnou předělal.

vypadá to velice pěkně docela bych chtěl vydět jak se to chová v křížení

netvrdim ze je to volovina, je to zaujmave riesenie, taky by som chcel vediet ako sa to chova v terenu ,ale myslim ze najvecsi ucel to bude mat pri tahani privesnych vozikov,

Tak o tom asi žádná

Přesně tak,jsou to asi dva měsíce,co jsem to měl možnost vyzkoušet.Ať zapřáhneš co zapřáhneš,mělo by to vážit trochu na auto,tak v ničem tak pohodlným jsem snad ještě nejel.A i když do auta naložim třeba 300 kilo,vždy ho mam ve stejné výšce.Nechci nikomu tvrdit,že je to to nejlepší ale má to i svoje výhody.

Sem našel takovéhle řešení http://www.lightcomworld....ei=YTmaS9apKNua_QahuMS4AQ

nějak mě to nejde načíst,co to mělo být?

Pardon mnělo to bejt vložení mněchů do zadních pér
zdroj internet