Celkem:
členů4404
aut787
témat1373
příspěvků19565

Nejbližší sraz
Členové on-line (0)
Chat OnLine: 0 členů
nissan-club.cz / Diskuze / Terrano / Zadní náprava / Zadní náprava na měchách

Nejste přihlášen. Přihlašte se prosím vpravo nahoře, nebo se zaregistrujte.

Zpět

Zadní náprava na měchách
Hrudik

Tak to sem já

19.11.2010 22:16:55

smajl 36
Co říkáte na tohle?

smajl 37
vypadá to zajímavě lepší fotku nebo fotky nemáš

smajl 37
mam,to je totiž náprava na mém Terranu.Křížení nápravy je v pohodě i v terénu,jelikož se s Terrkem opravdu nedá to co s Patrolem,tak je to dostačující.Jestli se mi to povede tak jsem dám nějaké další foto.

smajl 37
Pěkný,hlavně se mi líbí to uchycení nápravy

smajl 36
mna by skor zaujmalo ako je to zasobovane vzduchom a ci sa da vyska regulovat ?

smajl 36
No to je celkem zajímavé řešení ale : Jak říká Jozko zásoba vzduchu?? typuji kompresor místo klimatizace,další,co vlastnosti v terénu ?? proražení haluzemi ?? nešistota kolem límcu ?? zvlastní zkušenosti co mám na kamionu obrovský problém malé kamínky a nečistota od kol,a nedokážu si představit terén ? nevím ale na cestě jao kompfortní jízda si bude

smajl 37
Zásobu vzduchu vytváři kompresor,mam tam i vzduchojem,cca 8 litrů,výška je samozřejmě regulovatelná.Jak píšu,v terénu to dokáže docela dost,ale neni to klasická vinutá pružina.A ohledně nečistot a proražení to taky vydrží dost,Dělam v servisu na náklad´ákách a i já sám se občas divim,co to vydrží.

smajl 37
tak tipujem ze su to mechy z kabiny, este mi vysvetli aky si mal dovod to takto komplikovat

smajl 37
Tak to tipuješ špatně,tyto měchy má na zadní nápravě jeden typ mercedesu.Váží asitak stejně jako terrano a ještě má užitečné zatížení na nápravu cca 1100 kg.Jo a proč jsem to tak komplikoval?Páč mám něco,co jinej ne.Ne že bych chtěl na někoho machrovat,to v žádném případě.Právě že jsem se o to s vámi chtěl podělit.Jo a když jsem ho koupil,tak to nebyla až zase taková voňavka a bylo na tom trochu práce,např zlomený rám za zadní nápravou i s úchytem panhartky,takže jsem to stejně řezal pryč a dělal nové,tak už jsem to rovnou předělal.

smajl 37
vypadá to velice pěkně docela bych chtěl vydět jak se to chová v křížení

smajl 37
netvrdim ze je to volovina, je to zaujmave riesenie, taky by som chcel vediet ako sa to chova v terenu ,ale myslim ze najvecsi ucel to bude mat pri tahani privesnych vozikov,

smajl 37
Tak o tom asi žádná

smajl 37
Přesně tak,jsou to asi dva měsíce,co jsem to měl možnost vyzkoušet.Ať zapřáhneš co zapřáhneš,mělo by to vážit trochu na auto,tak v ničem tak pohodlným jsem snad ještě nejel.A i když do auta naložim třeba 300 kilo,vždy ho mam ve stejné výšce.Nechci nikomu tvrdit,že je to to nejlepší ale má to i svoje výhody.

smajl 36
Sem našel takovéhle řešení http://www.lightcomworld....ei=YTmaS9apKNua_QahuMS4AQ

smajl 37
nějak mě to nejde načíst,co to mělo být?

smajl 37
Pardon mnělo to bejt vložení mněchů do zadních pér

zdroj internet

Zpět

-
Sponzoři klubu

Autokšeft Kernite Nissan Color Car Emado školní potřeby Stylemax reklamní agentura eLoading - webové stránky, e-shopy, profesionální e-systémy Motoron - výroba věcí pro auta Řeznictví Praha - Hudera a syn Vitráže - Sklenářství Vlašim Exkluzivní kosmetika

Děkujeme