Celkem:
členů4377
aut786
témat1373
příspěvků19563

Nejbližší sraz
Členové on-line (0)
Chat OnLine: 0 členů
nissan-club.cz / Diskuze / X-Trail / Interiér / Jaké rádio?

Nejste přihlášen. Přihlašte se prosím vpravo nahoře, nebo se zaregistrujte.

Zpět

Jaké rádio?
chitrila

22.11.2016 16:20:49
Bondžorno! Povedlo se mi splašit x-traila 2.5 v benálu, všechno fajn, levně vypadající šedé plasty jsem dodetailil a přebarvil za klasické černé, budíky se budou taky měnit, apod., akorát teď lámu hlavu, kam s tou klasickou hudební skříní co tam je.
Váhám mezi kenwoodem klasikou https://www.2din.cz/1-din-autoradia/kenwood-kmm-bt302-4590 a nějakou obrbídou podobnou těm ve škodárnách: https://www.2din.cz/2din-autoradia/autoradio-2din-dn8803-9
Kdo to už absolvoval, nech se hlásí, předem dík..

puczmeloun

Toto si vůbec nepamatuju :)

27.11.2016 16:09:56
Ahoj.

To samé řeším v muranu. Jestli dát 1din, nebo 2 din.

já jsem nakonec zůstal u originálu protože
- nechtělo se mi utrácet za rádio víc než 5 tisíc
- Přišel bych o ovládání na volantu
- 2dinové autoradio bez navigace, mi přijde zbytečně velké.
- s navigací mi to zase přijde zbytečné, protože navi v autě mám a k tomu ještě na telefonu smajl 11
- 1 dinove bych zase nechtěl, protože by tam zbyla spousta prostoru a nevypadalo by to hezky. nehledě na to, že bych asi zase neměl ovládání.

Nakonec jsme to vyřešil tak, že jsem si za 300kč koupil fm transmitter a občas si ho pouštím smajl 11

djmj

15.03.2017 23:58:20
puczmeloun: ovládanie na volante sa dá urobiť. Existujú redukcie. A skôr by som odporúčal Xcarlink alebo niečo podobné ako FM transmiter. Ja som s Xcarlinkom spokojný aj keď bol o niečo drahší.

puczmeloun

Toto si vůbec nepamatuju :)

20.03.2017 08:05:08
XCarLink jsem chtěl, bohužel se do Murana nehodí. Mám tam totiž CD Radio s CD changerem uvnitř a tudíž ho tam nemůžu připojit ...

Zpět

-
Sponzoři klubu

Autokšeft Kernite Nissan Color Car Emado školní potřeby Stylemax reklamní agentura eLoading - webové stránky, e-shopy, profesionální e-systémy Motoron - výroba věcí pro auta Řeznictví Praha - Hudera a syn Vitráže - Sklenářství Vlašim Exkluzivní kosmetika

Děkujeme