Celkem:
členů4407
aut787
témat1373
příspěvků19566

Nejbližší sraz
Členové on-line (0)
Chat OnLine: 0 členů

Nejste přihlášen. Přihlašte se prosím vpravo nahoře, nebo se zaregistrujte.

Zpět

Fair Play
Alexxx

12.04.2011 15:12:43
Myslím že to co jsem dnes zahledl na klubu není zrovna fér vůči mé práci.
Byli jsem domluveni na tom že vznikne odkaz na media a že zde bude dán plakát nahoru do headru ale to aby si ho mohli klidnně bez ničeho všichni stahnout i v surovém formátu , v tomto případě PSD , to mi nepríjde uplně super a šikovne smajl 5
Abych řekl o co mi jde , dělal jsem to pro klub a i nějakou práci to dalo ale tímto ,jelikož jsem nebyl nikde podepsán jako auto , mohl jsem práva narokovat díky vlastnění základního formatu , ale po zveřejnění bohužel smajl 5 to mi vadí no smajl 5
Jde o to že v tom formatu nejsou sloučený vrstvy takze ted kdyz někdo ten plakat otevře muže si ho dle libosti upravit a dále sním nakládat smajl 5
Sice to vypadá jako bych psal nějaký vědecký keci ale jsem to opravdu zase rozčarovanej smajl 5

V tuto chvili jsem soubor přejmenoval a počkám na další vaše vyjádření ,

Myšlenka aby všechny tyto veci byli ke stazení a k dispozici , ale pouze pro MODERATORY kterí mají právo s těmito materialy nakládat a to např: Holky - Propagační tisk , Vlajky , atd.
a ne kdokoliv kdo se zde zaregistruje bezhlavě odklika informace pri registraci a hura mám k dispozici vsechny klubove materialy

Váš názor ? smajl 5

EDIT: Jo a jinak , je zrychlen hosting navýšením rychlosti procesoru z 500 na 800MhZ

tom

12.04.2011 17:35:26
Sice tomu vůbec nerozumím,ale jestli hrozí nějaké zneužití,tak at Vojta ten jeden odkaz,co je stejně už nefunkční smaže.... smajl 7

Maximka

12.04.2011 19:02:40
Plně souhlasím s Honzou. Plakát by měl být pouze k prohlžení, nebo nééé??? smajl 9 smajl 9

sluník

12.04.2011 20:11:55
No,vždycky to tak bylo.Asi se s Vojtíkem nepochopili.

Neaktivní člen

12.04.2011 20:35:28
Souhlasim s Honzikem.....

Alexxx

13.04.2011 06:03:13
vazeni. jde o to ze kdyz ho budete chtit prodat tak jak tomu na sraze bylo tak budete mit smulu. snad je to uz ted pochopitelny.je to jako kdyby jste celej klub zabalili a dali ho tu ke stazeni. hmmm snad to i ti co by to nechtei pochopit ppchopej. a jestli ne budu nucen odtud odejit a proc vlastne ne kdy jsem pro club doposavad neudelal. nejspise ani nebudu nikomu schazet.

Alexxx

13.04.2011 06:17:15
u mnohych jsem uz stejnak uz zkoncil sice nevim proc ale je to tak smajl 5((((((((( kazdy dobry cin po zasluze potrestan

sluník

13.04.2011 08:01:41
Honzííííííí,klííííííííd, opravdoví přátelé tě neopustí nikdy a mě by jsi teda určitě scházel.Taky mě mrzí, že když se na něčem dohodneme, že to za 3 hodiny neplatí,ale bohužel s tím nic nenaděláš.Holt asi jiná doba.

Zpět

-
Sponzoři klubu

Autokšeft Kernite Nissan Color Car Emado školní potřeby Stylemax reklamní agentura eLoading - webové stránky, e-shopy, profesionální e-systémy Motoron - výroba věcí pro auta Řeznictví Praha - Hudera a syn Vitráže - Sklenářství Vlašim Exkluzivní kosmetika

Děkujeme