Tak pánové a dámy!!
Stačilo zaslat výhružný mail provozovatelům stránek nissanclub a hle najednou to jde. Veškerá má data vč. profilu jsou smazány.
Níže vložím svojí žádost a odpověď. Než se spustí davové rozesílání mailů bylo by dobré se asi domluvit a poslat to najednou vč. seznamu nicků, které chceme odstranit. Možná by neškodilo to poslat z mailu nissan-club.cz
Já to poslal za sebe, neboť jsem chtěl vyzkoušet, zda na to uslyší nebo ne. By jsme připraven to opravdu předat právníkovi.
Znění mailu:
Dobrý den,
tímto naposledy žádám o smazání svých osobních dat (registrace všech aut, příspěvky a osobní údaje) na webových stránkách www.nissanclub.cz nick SANTI. Odmítám být členem na těchto stránkách a nechci. aby se s mými údaji jakkoliv nakládalo a byli volně přístupné. Pokud nedojde ke smazání dat do 7mi dnů předávám tuto věc svému právníkovi vč. zaslání stížnosti na Úřad pro ochranu osobních údajů s odvoláním na zákon č. 101/2000 Sb s porušením příslušných paragrafů vůči mé osobě.
Odpověď:
Dobry den,
vsechny vase osobni udaje jsou z webu odstraneny, pokud byste jeste nekde nejaky osobni udaj objevil, poslete mi url stranky, kde se podel vas nachazi a smazu ho z webu tez.
S pozdravem
Jan Matousek