Celkem:
členů4407
aut787
témat1373
příspěvků19566

Nejbližší sraz
Členové on-line (0)
Chat OnLine: 0 členů
nissan-club.cz / Diskuze / Pokec adminu / Společný sraz Mazdy a Nissan clubu

Nejste přihlášen. Přihlašte se prosím vpravo nahoře, nebo se zaregistrujte.

Zpět

Společný sraz Mazdy a Nissan clubu
Neaktivní člen

20.01.2011 11:12:20
Dostaly jsme nabídku z Mazda klubu na uspořádání splečného srazu. Ten by se konal příští rok (r. 2012),s největší pravděpodobností na jaře. Jelikož by to pro nás znamenalo nepořádat tradiční jarní nissan sraz, rozhodly jsme se nechat to na vás, protože pro vás srazy pořádáme smajl 10 . Pište nám sem tedy, prosím, vaše názory, připomínky jak to vidíte hlavně vy. Počínaje pondělím bude na stránkách spuštěná anketa, kde vás prosíme, abyste hlasovali, zda sraz s mazdou uskutečnit či nikoliv. Jeden člen = jeden hlas. Uzávěrka hlasování pak bude v polovině dubna, a na jejím základě pak budeme postupovat dál. Moc děkujeme za pomoc a hlasování. Beuča a Sluník smajl 44 smajl 7

puczmeloun

Toto si vůbec nepamatuju :)

20.01.2011 11:40:18
zlejeme si drzky smajl 11
japonec jako japonec smajl 1

---- Edit ----
Po konzultaci přesunuto nejdříve sem, ať se vyjádří lid oprávnění a pak to hodíme do pléna těch ostatní všežravců smajl 10
---- Edit ----

Santi

20.01.2011 11:56:23
Jsem jednoznačně pro...Jen bych si předem zjistil zda lidi z mazda clubu jsou dostatečně rozumní, aby nebyl nějaký problém typu
drifty na trávě, alkohol za volantem (puczmeloune!) a jiné kraviny ohrožující život smajl 1

sluník

20.01.2011 12:09:16
Já jsem taky pro, nehledě na to, že pokud si to odsouhlasíme, můžeme se jet zkušebně na jejich sraz podívat 29.4.-1.5. a případně tam domluvit možnosti spolupráce.

Neaktivní člen

20.01.2011 12:18:28
Já si myslím, že by o tomhle neměli rozhodovat "vyvolení", ale všichni členové bez ohledu na to, zda jsem nebo nejsem moderátor. Tahle věc je docela aktuální, pač poslední víkend v dubnu se máme se zástupci mazdy sejít. A podotýkám, že pokud se takovýto sraz uskuteční, nebude jeho organizace trvat 3 měsíce, ale podstatně delší dobu. Navíc to, jestli nám to členové ve většině odsouhlasí neznamená, že se společný sraz uskuteční, pac v mazda klubu mají trochu jiné poměry (vzhledem k tomu, že jsou vos). A pro ujasnění, včera jsem se srazového emailu kontatovala zástupce mazda klubu s vyjádřením, že na nissanclub.cz již srazy nepořádáme, a že veškeré aktivity byly přesunuty na wwww.nissan-club.cz.

Takže abych to zjednodušila
- příspěvek bych dala do diskuze co nejdříve, abysme v polovině dubna věděli, jaký na to májí členové klubu názor
- většina z nás si nemůže dovolit jet na nissan sraz v květnu a pak na nějaký další například v červnu (asi by nebyla velká účast), proto:
-by tento sraz nahradil v r. 2012 sraz jarní, tudíž by se nekonal nissan sraz, ale sraz společný s mazdou
- pokud uvidíme, že členové nemají zájem, nemá smysl nadále mazda klub kontaktovat a sejít se s nimi
- pokud zájem bude, máme se s nimi sejít na konci dubna
- záleží na podmínkách, jaké dohodneme, největší překážku vidím ve financích, ale všechno toto info bude stejně možné řešit až v případě zájmu členů a po schůzce se zástupci MK.

chaotic

20.01.2011 12:33:37
smajl 44 mě se to zdá jako velice dobrý nápad! Protože by se mohlo uspořádat meziklubové klání v soutěžíš a vůbec celkově by se to dalo pojmout jako dobrý srandamatch... a samozřejmě večer dáme huby do lihu a všichni japonci budou v číně smajl 20

Neaktivní člen

20.01.2011 13:30:24
ty jo, chaousek 1. příspěvek smajl 1
jinak ještě doplňkové info, info, které by mělo zůstat pouze mezi moderátory, alespon pro zatím
- jeden z důvodů, proč by o tom měli být informování ostatní členové klubu je ten, že se najdou lidé, kteří se znají s lidmi z mk. a ti jistě byli seznámeni s tím, že osloví jiný klub pro pořádání srazu. pak by mohla nastat situace, kdy lidi z tohoto klubu toto zjistí a bude na nás padat kritika, proč jsme je neinformovali, rozhodli za ně, a nedej bože aby začli s řečma, jak to vypadá v jiných věcech, a že bůhví o čem rozhodujeme jinak apod., což by mohlo taky v nejhorším vyústit v rozpad klubu
- další z důvodů, je ten, abychom v případě zájmu o pořádání tohoto srazu kontaktovali našeho hlavního sponzora - CC Hradec Králové, p. Hrouzka. A to z jednoho prostého důvodu, a to, jestli by s tím oni souhlasili. Myslím, že jako sponzor jsou pro nás velmi důležitý a byla by škoda o ně přijít.
Dnes se obrátím ještě na zástupce mk, zda byli osloveni i jiné kluby zaštitující ostatní značky japonských aut bo jenom my.
- v případě, že pouze my, mohl by to být pro CC problém, že propagujeme jinou značku a nemuseli by s námi nadále spolupracovat
- v případě, že i ostatní kluby, mohl by to být sraz všech japonských aut, což by mohlo být jednodušší pro CC a my bychom v tom případě mohli po dohodě s p. Hrouzkem nabídnout na tuto akci kapelu.

Santi

20.01.2011 13:34:38
Beučo o tom to právě je. Kdo bude na clubu veřejně hlasovat o spojení srazů, když na srazy stejně nejezdí? Účastníci srazů jsou téměř všichni moderátoři. Jak píšeš bude s tím podstatně víc práce, kterou stejně zase budou dělat moderátoři clubu a hlavně organizátorky srazů (pokud je ukecáme a řádně uplatíme smajl 1 ). Takže myslím, že umístění příspěvku je na místě. Sice je pěkný, že členové typu Brouček, Lací, Horal řeknou svůj názor, ale pokud je nikdo nidky na srazu neviděl, nemá jejich hlasování žádný význam. smajl 44
Nemyslím, že by kvůli spojení nissan + mazda na sraz někdo nepřijel.
Berme to tak, že se bude muset zjistit rozsah spolupráce, podmínek, náročnosti přípravy atd. a to vše bude na bedrech moderátorů.
Ostatní členy bych postavil před hotovou věc.smajl 44
Věřím, že sraz by byl hodně zajímavý a mohl by nalákat další nové členy a o to nám všem jde smajl 10

Neaktivní člen

20.01.2011 16:25:03
Źe je nikdo neviděl neznamená, že příště nepřijedou. Já si stojím za tím, že bysme měli znát jejich názor. Protože pak to může vypadat, že nemáme na to, abysme pořádali svůj vlastní sraz. Já jsem pro, aby se nechal vyjádřit názor členů a na základě toho se pak společně "moderátoři" rozhodneme co a jak dál... smajl 44

tom

20.01.2011 17:22:23
Jsem pro,ovšem chtělo by to asi více informací,jaká je vlastně jejich představa.Jsem zaregistrovaný na Mazdateam,ale toto bude asi někdo jiný. Lidem se te´d zjevně nikam nechce,tak by nás bylo třeba trochu více než dvacet. smajl 1 Nicméně je pravda,proč s Mazdou,a třeba Hondou ne. Takže je to otázka. Koukal jsem na www.mazdaclub.cz na video z lońského roku. Bylo to něco podobného,jako naše srazy.Ale to jsou asi všechny.
Zas na druhou stranu,jsme nissan-club a ten by měl mít clubový sraz svůj. I když je to možná v této době už utopie, protože většina lidí je ochotná přijet maximálně na Facebook. smajl 43

Santi

21.01.2011 13:37:07
No první věc jsou podmínky, za kterých by chtěli s námi navázat spolupráci.(jak píše i Tom) Není třeba všem hned dávat pokud nevíme nic a navíc sraz je až za rok. Kdoví kdo bude mít za rok nissana doma a kdo bude na clubu aktivní. Myslím, že priorita "teď hned" je pro nás letošní jarní sraz.

Neaktivní člen

21.01.2011 15:44:09
v první řadě bych ráda opravila info - nejsou vos, ale os smajl 10
pak mám toto info: jednalo by se o sraz všech značek japonských vozů
a pana Z, jsem kontaktovala pro bližší info, jakou mají představu o naší spolupráci a co by po nás chtěli bo nechtěli
do dalšího příspěvku dávám kopii obdrženého dopisu a další info doplním, jakmile mi bude odpovězeno smajl 26

Neaktivní člen

21.01.2011 15:45:10
Zdravím vedení Nissan-clubu.
Dobrý den, jsem QQuatro (Zdeněk Razím) Jednatel prvního oficiálního Mazda klubu.
Mazda-Fast klub O.S.IČO: 270 18 768 bankovní spojení: Ebanka 2306867001/5500.

Již od roku 2004 přádáme srazy našich automobilů. Došli jsme v této činnosti již tak daleko, že jsme si řekli, proč pořád jen jedna značka. Na poslední schůzi výkonného výboru jsme se shodli na tom, že nabídneme spoluúčast na největší akci, kterou pořádáme. Mazdakvas – sraz všech mazdaklubů. Je to mezinárodní sraz, kde byli na posledním Poláci a Slováci. Letos očekáváme návštěvu i z holandska a Německa.
Je to sraz se vším co na takovém srazu nesmí chybět. Zajištěné ubytování, stravování, hudba a slovo zajišťuje DJ, mnoho soutěží o hodnotné ceny cca 10.000,- na každé první místo. Např. Nej auto 1. místo pohár, poukaz na jízdy smyku, poukazy na cestovku Fischer v hodnotě 6000,-. 1. Miss Mazda (dívka) parfém v hodnotě 5000,- poukazy na cestovku 6000,- pohár, šerpu a další drobnosti.
Dále bohatá tombola cca 200.000,- a soutěže i pro děti s hodnotnými cenami a sladkostmi.
Vstupné je 200,-kč za auto Mazda.

Tímto vám nabízíme spolupráci.
Chtěli bychom tento sraz povýšit na ještě větší setkání lidí kteří propadli motorům Japonských značek. Proč spolupráci. No jasně, proč by kdokoli jezdil na sraz který nezavání jeho značkou. Kdybychom to dělali formou pouhé pozvánky, asi by to zaujalo málokoho. Zato opravdu dokonalý sraz, který ponese i značku Nissan je opravdový svátek všech zúčastněných. Forma spolupráce je otázkou jednání, které bych rád tímto otevřel. Ať jde o posilu pořadatelů, či jiný přínos tak, aby se dalo říct sraz pořádaný ve spolupráci Mazda, Nissan......Japan motors scene. Navíc po pravdě řečeno, náš klub už na další rozšiřování sám nestačí a proto by byl tento sraz dílem zúčastněných klubů.
Například otevřené jsou i soutěže. U nás zaběhlé jsou: Hod rezervou, slepý slalom, měření hlasitosti výfuků na profi zařízení Mastech, Měření výšky podvozků, Girls tuning – kde dívky z obrázků hádají součástky aut (legrace). Miss dosud Mazda soutěž krásy dívek.
Další nápady na soutěže jsou vítány jako i spolupráce na tombole, zkrátka cokoli.
Věřím, že se nad touto nabídkou zamyslíte a otevřete další jednání. Další tento sraz je
29.4 – 1.5.2011 v rekreačním středisku Meziříčko (Vysočina) vše potřebné na
www.mazda-fast.com Doporučuji prohlédnout foto i video. Výkonný výbor našeho občanského sdružení je připraven dohodnout s vámi podrobnosti spolupráce. Pokud se rozhodnete tento sraz nejdříve vidět, stačí aby jste u vjezdu řekli, že jste vyslanci vašeho klubu a jedno až tři auta mají vstup zdarma. Budete vítáni, aby jste na vlastní oči viděli, že máte šanci připravit ve spolupráci sraz i pro vaše členy ve velmi vysoké kvalitě.

Děkuji za pochopení a jsem s pozdravem
QQuatro (Zdeněk Razím)
Jednatel Mazda-Fast klub O.S.

tom

21.01.2011 18:17:20
Asi se pohybují trošku v jiných dimenzích,než my. Když jsem pročítal ty sumy.Koukal jsem i na jejich stránky . Myslím,že by nebylo špatné si tam udělat výlet....A podiskutovat smajl 1
Nicméně,teprve podle zájmu našich lidí o jarní sraz bych řešil něco dál. Abychom si nestrojili hubu do žebřin...

Neaktivní člen

21.01.2011 18:25:12
No, ono vzhledem k probíhající situaci okolo plesu je otázka, zda bysme se vůbec měli něčím takovým zaobírat.

Zpět

-
Sponzoři klubu

Autokšeft Kernite Nissan Color Car Emado školní potřeby Stylemax reklamní agentura eLoading - webové stránky, e-shopy, profesionální e-systémy Motoron - výroba věcí pro auta Řeznictví Praha - Hudera a syn Vitráže - Sklenářství Vlašim Exkluzivní kosmetika

Děkujeme