Celkem:
členů4407
aut787
témat1373
příspěvků19566

Nejbližší sraz
Členové on-line (0)
Chat OnLine: 0 členů
nissan-club.cz / Diskuze / Pokec adminu / Srazy a jejich budoucnost

Nejste přihlášen. Přihlašte se prosím vpravo nahoře, nebo se zaregistrujte.

Zpět

Srazy a jejich budoucnost
Hrudik

Tak to sem já

15.09.2019 18:23:13
Přátelé to co se stalo letos je dost smutnésmajl 29smajl 28. Tím že jsme zabukovaly v kempu cca 50 míst ve finále na sraz bylo registrováno 25 lidí kteří by přijely na sraz který byl po sléze zrušen, jsme dostaly v kempu kartáč sprominutím jako svině že kvůli nám odřekly další 4 akce, tak díky Dominovi který udělal to co udělal aby se malinko situace zklidnila tak jsme to i přes to dostaly s Domem sežrat jak od Renaty, Pepína tak i od Lucky. Tímto bych chtěl jenom říci že při konání příštího srazu budeme mít hodně co dělat aby nám zůstaly tak vstřícní jako doposud, tím mám na mysli vše co se týkalo zajišťováni ubytováni které jsme měly zajištěné aniž bychom musely platit zálohy na ubytování. Tudiž se nám může stát že příští sraz po nás budou požadovat zálohy. Jelikož v kempu skončila Lucka která nám v tomto vycházela vstříc tak si myslím že nyní už bude problém, jelikož při našem odjezdu po nás chtěly finanční náhradu za členy kteří měli buknuté ubytko a nedorazili. Jen tak tak to Domin ustál aby nemusel nic doplácet, tak že věřím tomu že to byla poslední akce s těmito výhodami.
Vým že každý má svých starostí dost a málo času ale v tomto směru by se mělo razantně něco změnit a měl by opět začít fungovat klub a né FB.
Další věc je že by měly být přibráni lidé kteří chtějí s pořádáním srazů pomoci a né je odbývat slovy
" v pohodě stíhám a nebo to zařídím".
To je za mě vše prostě sem nasranej a mladej takysmajl 29 smajl 29 smajl 29 smajl 29

Zpět

-
Sponzoři klubu

Autokšeft Kernite Nissan Color Car Emado školní potřeby Stylemax reklamní agentura eLoading - webové stránky, e-shopy, profesionální e-systémy Motoron - výroba věcí pro auta Řeznictví Praha - Hudera a syn Vitráže - Sklenářství Vlašim Exkluzivní kosmetika

Děkujeme