Tak už je Nissánek doma a já jsem šťastnej jako blecha, naprosto bezproblémový nákup, teď ještě přihlásit a oleje atd. a je vystaráno, vzhledem k tomu jaký jsem viděl auta v ČR tvrdím, že bych za ty peníze tady nic takovýdleho nekoupil ani náhodou, konečně určitě někteří z Vás časem uvidíte sami.
Co se týče dotazu na odměnu za asistenci tak jí nehodlám řešit, pro mě je důležitý nakolik mě to auto vyšlo celkem, chtěl jsem za peníze který jsem do toho chtěl dát koupit to nejlepší a protože neumím německy a nikdy jsem z venku nekupoval, tak si tuto službu rád zaplatím. Cena byla pro dva lidi ( manželé co to dělají a oba v tom odvádějí práci ) 350 EUR odměna + za palivo dle ujeté vzdálenosti, za toto oni na základě mou vybraných aut ( bylo jich 7 ) tyto prověří a vyberou to nejlepší k prohlídce u mě dopadli k rpohlídce dvě, jedno hlavní ( první ) a druhé záložní, kdyby to první mělo něco co se před tím nezjistilo, nakonec jsem bral hned to první ( to na fotce ), nejdřív se smění peníze ( zařídí to, můj páteční kurz byl 24,20 ) odvezou mě k němu, znovu velmi detailní prohlídka, zařídí převozky, včechny papíry, zkusí domluvit slevu ( u mě se povedla dost výtazná ), prostě naprosto bez stresu, tan člověk v tom za ty roky umí velmi slušně chodit a sledovat ho při práci byla radost, sám bych to ani náhodou nezvládnul, pak mě doprovodili až do ČR, dali jsme večeři a hotovo. Auto mě stálo 60780,-kč a je to voňavka jakou jsem v bazarech u nás v této cenové relaci neviděl, myslím, že reálná cena je o cca 20 tis. výše, nemá chybu, absolutně bez koroze, vše plně funkční, žádný netěsnosti, vůle, převodovka chodí báječně ( žádná kvedlačka ), serviska, 170. tis.Nemám co dotat.