Celkem:
členů4404
aut787
témat1373
příspěvků19565

Nejbližší sraz
Členové on-line (0)
Chat OnLine: 0 členů
nissan-club.cz / Diskuze / Pokec všeobecný / Hledám rozumného mechanika na alemeru N16 okoli Kladno

Nejste přihlášen. Přihlašte se prosím vpravo nahoře, nebo se zaregistrujte.

Zpět

Hledám rozumného mechanika na alemeru N16 okoli Kladno
majkl75

10.04.2014 05:52:51
Ahoj vsem , prosim vas o tip na rozumneho automechanika , ktery ma moznost vyzkouset u popsanych zavad co by to mohlo zpusobovat - mysleno tak aby se nekupovalo X dilu, ktere nejsou potreba. Auto jsem koupil jako dar ale zustalo mi nejvetsi potiz je ze sem do auta investoval a za rozumne penize je neprodejne a ja ted nevim co stim.
Almera N16 1.5 benzin najeto 136 tis.
Auto jde hezky za plynem ale nekdy se stava ze pri dobrzdovani motorem i bez a vyrazeni rychlosti autu spanou otacky na 300 a auto bud zhasne nebo se zpusobne vrati na 800 otacek . Nekdy se rozsviti kontrolka motoru pak zhasne. Po telefonu mi v servisu Nissan rekli ze je to naprosto bezna zalezitost u Almer a zpusobuji to rozvody. Jenze deje s to nahodne nekdy pokazde nekdy jednou za tyden. Svicky a olej je vymneneny. Auto staruje na prvni otoceni. Otacky nekolisaji. Vcera jsem si ovsem vsiml ze mi nahodne vylitnou na 2200 otacek asi na 5 vterin a pak se zpusobne vrati na 800.
Nekdo rika ze je to snimac vacky hridele, nekdo vaha vzduchu, nekdo podtlaky ,nekdo klapka vzduchu, nekdo rozvody atd...

Dalsi problem je ze rychosti jdou dobre radit nahoru , dolu z 5ky na 4ku pri vyssi rychlosti uz se musi hodne hledat pry je to kulisa razeni.
Muze te mi prosim pomoci jsem hodne zoufali.
Dekuji za jakoukoliv pomoc,radu,mechanika.

puczmeloun

Toto si vůbec nepamatuju :)

10.04.2014 12:28:53
Mám známeho kousek od Kladna, ale je to spíše výměnář než servisák ...

Mohl bych Ti poradit našeho člena LukasKL - ten je přímo z Kladna a mohl by mít kontakt na někoho slušného smajl 11

Jinak bych asi zkusil vyčistit váhu vzduchu a vyměnit filtry

Brouček

10.04.2014 16:03:13
Na Kladně mám dva kamarády (otec a syn) co maj také Nissany.Určitě by poradili.

majkl75

10.04.2014 18:26:53
puczmeloun: ja nevim s tou vahou vzduchu celt jsem ze cokoliv se na almere udela take ze pry musi kalibrovat pres conult co ja smaozdrejme nemam a v Kladne pry konzult neni smajl 6

Brouček: mysli ze bych te mohl poprosit jestli by bylo mozne se jich pozepptat ?

diky vsem

Brouček

10.04.2014 19:27:57
Tak Nissan dochtor je v Jeneči. Tady je adresa. www.idatabaze.cz/firma/92025-auto-zrucky-spols-ro-pobocka-jenec/
Jinak Těm klukům zavolám a zeptám se jestli o někom neví.

majkl75

11.04.2014 05:54:22
to by bylo super diky moc

spoky

novej napis

11.04.2014 15:54:05
ahoj je to na kladne ja k nim jezdim taky z nissanem opravi opravdu skoro všechno nevim ale ulici tady mam aspon tel je to K+K tel 608337538 fakt je zkus jsou to ješte starši poctivi mechanici

Zpět

-
Sponzoři klubu

Autokšeft Kernite Nissan Color Car Emado školní potřeby Stylemax reklamní agentura eLoading - webové stránky, e-shopy, profesionální e-systémy Motoron - výroba věcí pro auta Řeznictví Praha - Hudera a syn Vitráže - Sklenářství Vlašim Exkluzivní kosmetika

Děkujeme