Celkem:
členů4404
aut787
témat1373
příspěvků19565

Nejbližší sraz
Členové on-line (0)
Chat OnLine: 0 členů
nissan-club.cz / Diskuze / Pokec všeobecný / Kde jsou tolerantní řidiči?

Nejste přihlášen. Přihlašte se prosím vpravo nahoře, nebo se zaregistrujte.

Zpět

Kde jsou tolerantní řidiči?
tom

02.11.2010 18:58:03
Přátelé,už je tu téma Agresivních řidičů,ale pojďte se podělit i o to,kde jsou řidiči Tolerantní.
Já ze své vlastní zkušenosti musím smutně konstatovati,že Pardubáci,nic moc. A že mě osobně se velmi dobře jezdilo v Praze.Alespoň co se týče pouštění z vedlejší na hlavní,či z pruhu do pruhu,tak tam mají u mě veliké plus. U nás stojím a stojím a pokud mě někdo pustí,tak má většinou na autě Ačko..... smajl 9

vlk

VLK

02.11.2010 19:02:42
Ale Tome,to jseš na tom dobře ,když ti stojí a stojí smajl 29

tom

02.11.2010 19:04:22
No Vandal.... Že by klamavá reklama? smajl 1

Santi

02.11.2010 19:16:35
Máš pravdu tome pražáci pouštěj, ale tim taky jejich slušnost končí smajl 1 Běžný je překračování rychlosti, když neuhneš, tak neustále blikají, přejíždění přes plnou čáru atd.
Ale tím se nechci zastávat ostatních řidičů. Obecně bych řekl, že je to čím dál tím horší a je jedno jestli dotyčný je z města nebo vesnice. U nás je pár pásků, u kterých čekám na to až je znova potkám a vytáhnu je z auta na pěkný průplesk. Za tím vším vidím nevýchovu rodičů smajl 18

Zpět

-
Sponzoři klubu

Autokšeft Kernite Nissan Color Car Emado školní potřeby Stylemax reklamní agentura eLoading - webové stránky, e-shopy, profesionální e-systémy Motoron - výroba věcí pro auta Řeznictví Praha - Hudera a syn Vitráže - Sklenářství Vlašim Exkluzivní kosmetika

Děkujeme