Celkem:
členů4404
aut787
témat1373
příspěvků19565

Nejbližší sraz
Členové on-line (0)
Chat OnLine: 0 členů
nissan-club.cz / Diskuze / Pokec všeobecný / Klamat a bránit

Nejste přihlášen. Přihlašte se prosím vpravo nahoře, nebo se zaregistrujte.

Zpět

Klamat a bránit
cullmann

19.01.2011 12:29:10
Toto video mluví za vše

smajl 1 smajl 1 smajl 1 smajl 7

aumirek

19.01.2011 13:03:29
no nic není tak jednoduché a černobílé.Ten policajt vubec nebyl arogantni jak mu ten řidič říkal mluvil jen to co mu nadřízeni doporučily spíše nařídily.A on opravdu ani neměl žádnou možnost mu něco ukázat.Teda pokud neměl kameru v autě a nejel za ním.Běžně jeden měří a o pár km dál to druhej řěší.A bloková pokuta je aby to bylo rychlejši a jednoduši.A ten řidič sám nejlépe ví kolik asi jel.Přeci nechceš aby každej chtěl at ten policajt přeruší práci a jede s tebou k tomu druhému a tam pul hodiny hledá tvuj záznam.To už tam vubec nemusí stát.
Otázka je kolik jel a není li to jen vychcanost českého človeka co se spoléhá na velkou možnost že radar má propadlej cejch

tom

19.01.2011 13:03:40
Byla to už i v televizi, Nicméně musím konstatovat,že ten chlap,co si to točil,tak slintal o hovnu a ten policista měl plnou pravdu. Takže od toho je SKUTEČNĚ Správní řízení. Jen za sebe ten kameraman udělal pro lidi,co alespoń trošku čtou články na autowebwch BLBCE.
smajl 43

aumirek

19.01.2011 13:07:20
tome přesně a ještě se mi nestalo že mne zastavily pokud jsem jel rychleji o 5 km vždy to bylo podstatně více a v tom případě jsem neslintal o prošlém cejchu ale přiznal chybu a zaplatil

tom

19.01.2011 15:46:31
Tohle byl už podle hlasu arogantní blbec. A ještě hloupej. A ten Policista se myslím choval velmi klidně a profesionálně.
smajl 44
I podle reakcí na youtube ze sebe ten řidič udělal sám blbce. smajl 43

sluník

19.01.2011 18:01:06
Policista se choval naprosto podle zákona a nařízení. Pokud dotyčný nesouhlasí, tak se to postoupí přestupkové komisi.Policista opravdu v tomto případě není povinen prokazovat přestupek.A předpokládám, že ho nezastavil proto,aby si honil triko, pán asi nejel tak jak měl.A policista se choval velmi slušně.

aumirek

19.01.2011 18:23:16
konec koncu bloková pokuta má jedinej smysl v tom at se to urychlí a vyřídí na místě a nezatěžuje zbytečně administrativa a soudy.A také proto je výše té pokuty mnohonásobně menší než za stejnej přestupek ve správním řízení.Bud jsi su vědom přestupku a pak zaplatím nebo ale to si musím bejt sakra jistej že jsem nic neprovedl pak nesouhlasím a jdu k té komisi.A i se mi stalo že jsem nesouhlasil a policajt poněvadž si také nebyl tak jistej ten papír roztrhal a pustil mne s domluvou.Také nechtěl riskovat ostudu.Nicméně u toho měření to nepřichází v uvahu je tam záznam radaru a neprošlo by jim že to neřešily.

Rohac

19.01.2011 18:51:40
Podle me problem je v tom, ze policajt nebyl schopnej rict, proc to ridici neukaze... Vypada to pak, jako ze je to jeho svevule ze to ridici proste neukaze, protoze se mu nechce... Kdyby podal nejaky vysvetleni tak myslim, ze neni problem ani ze strany ridice

sluník

19.01.2011 21:15:59
Problém řidiče byl v první řadě v tom, že to hned začal natáčet. Tohle normální člověk prostě neudělá. smajl 32

aumirek

19.01.2011 21:21:04
no natáčet ho mužeš to i sama policie ti povoluje dokonce sama má zájem vybavit policajty kamerou a vše dokumentovat.Mimochodem i když věřím že jsou nekteří policajti co machrujou a dupou tě svévolně tak já osobně se setkal vždy co se chovali slušně a nebuzerovali ale možná je to tím že i já se choval slušně a nedělal z nich blbce.

cullmann

19.01.2011 23:13:45
to já jsem narazil na vola a to v Pardubicích u Divadla. Měl jsem zaplacenej lístek a on na mě, že tam nesmím stát.nikde ani zmíňka, že se tam stát nesmí a i pochúzkáři mu domlouvali ať toho nechá a on prostě ne. Byl to vůl a to mi nikdo nevymluví. smajl 1

aumirek

20.01.2011 10:45:43
jsou i takové případy i mi se občas stalo že to byl vul a nic neznal.Ale jak říkám poslední dobou jspíše rozumní a hlavně slušní.Jinak na každoročnim školeni řiddiču nám učitel povídal jak ho stavěl policajt a zjevně měl snahu ho načapat na něčem a přitom tomu nerozuměl.Kddyž chtěl ukázat žárovky tak shodou okolnosti měl v autě sadu klasických žárovek pro domácnost ukázal mu je a ten blb ho pochválil a ani netušil že to není pro auto.
Na druhou stranu se mi stalo když jsem vezl manažery na letiště a na dálnici v omezeni jel asi o 20 km více a změřil mne.Tak když jsem vystoupil a zeptal se proč tak na mou odpověd koho vezu a jak bych asi dopadl pokud bych to nestihl se jen podíval do auta a pustil mne dál a jěště poradil kde stojí další.

tom

27.02.2011 16:23:26
zpravy.idnes.cz/bavorska-policie-si-doslapla-na-ceske-ridice-rozebira-i-oblozeni-dveri-v-autech-1yu-/krimi.asp?c=A110222_152649_budejovice-zpravy_pp

Prý už pan ministr jednal. Chtěl bych vidět.jak by se takové kontroly líbily němčourům u nás.... To by byla mela. smajl 43

aumirek

27.02.2011 18:22:37
neschvaluji to nicméně se jim ani nedivím asi maj s námi poláky a pod ne moc dobré zkušenosti konec koncu i já bych přivítal pokud by některým našim spoluobčanunm takhle zpříjemnovali život bohuže to by byla diskriminacia

Zpět

-
Sponzoři klubu

Autokšeft Kernite Nissan Color Car Emado školní potřeby Stylemax reklamní agentura eLoading - webové stránky, e-shopy, profesionální e-systémy Motoron - výroba věcí pro auta Řeznictví Praha - Hudera a syn Vitráže - Sklenářství Vlašim Exkluzivní kosmetika

Děkujeme