15.10.2013 21:31:51
Dnes sa mi stala zvlastna vec. Nastupim do auta, idem nastartovat a nic. Proste nic ani nestuklo, ani kontrolky nezasvietili. Totalne ako mrtvy kus plechov a plastov. Prve co mi napadlo, ze baterka bude zdochnuta. Ale to sa mi nezdalo, lebo pol hodiny predtym som jazdil a vsetko bolo v pohode. Na aute jazdim denne. Tak som si povedal, ze asi nejaky kontakt. Otvoril som kapotu a v momente, ako som otvoril dvere, ze vystupim a pozriem pod kapotu, tak som si vsimol, ze kontrolka imobilizeru (take to auticko s klucikom) zacala znovu blikat, ako to robi vzdy (ked je auto vypnute). Zda sa mi, ze pocas toho, co nechcelo startovat nesvietilo ani to, vsimol by som si to, ked cela pristrojovka bola zhasnuta. Uz si nepamatam, ci nahodou pri otvoreni dveri nestukol aj central.
Stukol som klucom a zrazu to fungovalo. Tak mi napadlo, ci imobilizer nebol nejaky zblbnuty, ze "umrtvil" auto. Nasledne, ked to zacalo znovu fungovat, tak boli vynulovane hodiny aj kilometre poslednej cesty (celkove km samozrejme ostali) - akoby to nejako restartovalo system. Co to moze byt?
Nissan Almera 2003 1.5
Stukol som klucom a zrazu to fungovalo. Tak mi napadlo, ci imobilizer nebol nejaky zblbnuty, ze "umrtvil" auto. Nasledne, ked to zacalo znovu fungovat, tak boli vynulovane hodiny aj kilometre poslednej cesty (celkove km samozrejme ostali) - akoby to nejako restartovalo system. Co to moze byt?
Nissan Almera 2003 1.5