Celkem:
členů4404
aut787
témat1373
příspěvků19565

Nejbližší sraz
Členové on-line (0)
Chat OnLine: 0 členů

Nejste přihlášen. Přihlašte se prosím vpravo nahoře, nebo se zaregistrujte.

Zpět

Mrtvé Auto
nyorde

15.10.2013 21:31:51
Dnes sa mi stala zvlastna vec. Nastupim do auta, idem nastartovat a nic. Proste nic ani nestuklo, ani kontrolky nezasvietili. Totalne ako mrtvy kus plechov a plastov. Prve co mi napadlo, ze baterka bude zdochnuta. Ale to sa mi nezdalo, lebo pol hodiny predtym som jazdil a vsetko bolo v pohode. Na aute jazdim denne. Tak som si povedal, ze asi nejaky kontakt. Otvoril som kapotu a v momente, ako som otvoril dvere, ze vystupim a pozriem pod kapotu, tak som si vsimol, ze kontrolka imobilizeru (take to auticko s klucikom) zacala znovu blikat, ako to robi vzdy (ked je auto vypnute). Zda sa mi, ze pocas toho, co nechcelo startovat nesvietilo ani to, vsimol by som si to, ked cela pristrojovka bola zhasnuta. Uz si nepamatam, ci nahodou pri otvoreni dveri nestukol aj central.

Stukol som klucom a zrazu to fungovalo. Tak mi napadlo, ci imobilizer nebol nejaky zblbnuty, ze "umrtvil" auto. Nasledne, ked to zacalo znovu fungovat, tak boli vynulovane hodiny aj kilometre poslednej cesty (celkove km samozrejme ostali) - akoby to nejako restartovalo system. Co to moze byt?

Nissan Almera 2003 1.5

nyorde

16.10.2013 18:02:40
Dnes mi to spravilo znovu a ked som otvoril kapotu, kontakt na baterii bol dost nakrivo. Vcera az tak nakrivo nebol. Zrejme poriadne nedrzi a pri jazde na rozhrkanej ceste sa posunie. Aspon, ze viem, kde je problem a ze to nie je ziadna velka chyba na nejakej riadiacej jednotke a pod.

Demon

16.10.2013 18:40:41
utáhni pořádně kontakty na baterce a nebo dej nový svorky ..

jozef1974

16.10.2013 19:25:48
tiez si myslim ze to vyzera na kontakty na baterii. ak nepomoze utiahnutie tak vymontovat a ocistiť šmirglom ,mozno su zaoxidovane, dobre potom osetrit nejakym spreyom na kontakty

tom

16.10.2013 21:29:36
Tak ,tak, špatný kontakt na baterii. smajl 7

Zpět

-
Sponzoři klubu

Autokšeft Kernite Nissan Color Car Emado školní potřeby Stylemax reklamní agentura eLoading - webové stránky, e-shopy, profesionální e-systémy Motoron - výroba věcí pro auta Řeznictví Praha - Hudera a syn Vitráže - Sklenářství Vlašim Exkluzivní kosmetika

Děkujeme