Právě jsem chtěl podobné téma založit, ale koukám, že mám dlouhé vedení, tak vám popřeju tady.
Moji milí kamarádi z Nissan-clubu,
když jsem před pár lety poprvé navštívil sraz klubu, netušil jsem, kolik úžasných lidí potkám. Bylo to v době, kdy mi vůbec nebylo dobře a vaše společnost mi dodávala spoustu energie.
Když bilancuju letošní rok, tak musím bez nadsázky říct, že to byl asi nejlepší rok za posledních minimálně deset let a i díky vám, jsem se k němu dopracoval. Za to jsem skutečně rád. I proto bylo pro mě čirou radostí spolupořádat letošní podzimní, už XI., sraz klubu. Vím, že to se mnou občas není jednoduché, že mě čas od času přemůže vrozená lenost a silně vyvinutá slabá vůle, ale doufám, že to se mnou ještě chvíli vydržíte.
Proto všem přátelům, ale i ostatním členům klubu, přeji příjemné prožití Vánoc, pokud možno se svými blízkými, bohatého Ježíška, pekelnou oslavu Silvestra bez bolavé hlavy (víte co se říká: jak na Nový rok tak po celý rok a kdo by chtěl mít 365 dnů kocovinu) a vše dobré do nadcházejícího roku 2012. Věřme, že to nebude tak zlé, jak nás straší.
Už teď se těším na setkání s vámi v příští sezóně. (s některými v Pardubkách už 31.

)
Váš BIG T