Celkem:
členů4404
aut787
témat1373
příspěvků19565

Nejbližší sraz
Členové on-line (0)
Chat OnLine: 0 členů
nissan-club.cz / Diskuze / Pokec všeobecný / Servis - Nissan (TerranoII)

Nejste přihlášen. Přihlašte se prosím vpravo nahoře, nebo se zaregistrujte.

Zpět

Servis - Nissan (TerranoII)
Swapino

30.04.2012 14:40:38
ahoj všichni zkoušel jsem prohledávat fórum, ale bezúspěšně. Snažim se zjistit ke komu nejlépe odvézt Terrano II - 2003 na opravu. Nejlépe někoho ze severních Čech (Litoměřice a okolí). Potřeboval bych někoho šikovného, kdo by byl ochotný se mnou konzultovat několik problémů a hlavně pomoc vyřešit problém z tohoto vlákna:

www.nissan-club.cz/diskuze/nissan_terrano/motor_prevodovka/prehrivani_motoru_prudka_zmena_teploty_chladici_kapaliny-4042

Prostě šikovnýho automechanika, který tohle auto zná a za svoji práci se zaručí. Děkuju za tipy.

Swapino

02.05.2012 08:27:12
Tak mozna si nebudu vymyslet jen se Severnima cechama a spis se budu ptat proste po dobrym mechanikovi. Který těmhle autům rozumí smajl 11

Copak tu neni nakej Guru, kterej zna tyhle auta ? smajl 11

jozef1974

02.05.2012 21:38:23
jo zna , myslim ze Hrudik ,ale asi je moc zaneprazdnenej a tedka nejakej cas sem ho tady nepotkal, skus mu poslat interni zpravu,on se urcite ozve a myslim ze nedavno rešil presne to samy. jinak ja myslim že mas ruply tesneni pod palici nebo samotnou palici. zeptam se .
1/ už se v tom nekdo vrtal ? (co delali,nebo co zistili)
2/ umiš si to udelat sam, nebo si lajk a potrebuješ nekoho kdo ti to udela ?
3/ odkud si , abychom ti možna poradili pokud možna nekoho nejbliž k tobě

Swapino

03.05.2012 09:18:00
Díky Jozef za zprávu. Jen, abych to jeste uvedl auto je ve skutecnosti pritelkyne a ja ted k tomu prisel jak slepej k houslim, takze to ted zacinam horko tezko lepit smajl 11

Co se tyka oprav - do tehle veci se nerad poustim sam, chybi mi na to prakticke zkusenosti a tak to nechci lamat. Tj. hledam nekoho kdo by s tim pomohl, respektive udelal.

Auto je aktualne v blizkosti Litomeric. Jinak se pohybuju taky po Praze a po Liberecku.

Co se tyka udelanych uprav, kdyz se objevil tenhle problem s teplotou tak to mela u nejakyho mechanika a jediny co ten s tim udelal je, ze tam nalil ten "sajrajt" na ucpani chladicu atd. Coz na chvili, ale skutecne na chvili pomohlo ale po X stovek KM se to rozjelo znovu.

Rád bych aby si to vzal někdo kdo tomu skutečně rozumí a zná ty auta.

jozef1974

03.05.2012 20:42:37
tak chvili vydrž, ale myslim že Hrudajs ti určo pomuže (ale asi ma tedka toho moc),myslim že aspon se slušnym servisem, nevim kde to delali jemu, myslim že mal podobnej problem (presne už nepamatuju), ale zavadu ma odstranenu a šlape.

Hrudik

Tak to sem já

04.05.2012 21:09:49
JJ maká jak ďas na 150% a do srazu bude makat na 200% smajl 3 jen co poladím turbýnu u naás ve vlákně sem ti vypsal body po kterých bys měl jít záleží na tom co si z těch bodů prošel zkus přiblížit malinko v jakejch situacích to dělá a hlavně za jakejch provozních podmínek to dělá.

jozef1974

04.05.2012 21:21:45
Hrudik: spis by potreboval poradit nejakej schopnej service, nebo nekoho kdo se mu na to koukne

Swapino

09.05.2012 13:55:41
Díky kluci za snahu poradit takhle na dálku, ale spíš sháním někoho kdo by se toho ujal osobně a dal to do kupy, nechci se do toho pouštět sám.

Nechce se mi věřit, že tu není žádnej ověřenej NISSANISTA, který tyhle auta zná ?

jozef1974

09.05.2012 19:12:26
Swapino, ja znam ale ke mne na SK je to trocha zruky. Co tak skusit normalnej autorizovanej servis, možna par chechtaku drachši ale oprava by mela byt i se zarukou a co se tyce standartu Nissanu myslim že nejsou na tom špatne a ceny taky nejsou tak moc vysoke

Neaktivní člen

09.05.2012 22:02:07
já znám,je z HK..............mě dělal patrola dával mi to do hromady,šikovné ruce............,ale určo kolem prahy jsou taky,koukni na offroad forum........myslím že Goldák nebo spol,ale bude tě to stát prachy........nemám nikoho jiného osvědčeného,jen Honzu z HK

Zpět

-
Sponzoři klubu

Autokšeft Kernite Nissan Color Car Emado školní potřeby Stylemax reklamní agentura eLoading - webové stránky, e-shopy, profesionální e-systémy Motoron - výroba věcí pro auta Řeznictví Praha - Hudera a syn Vitráže - Sklenářství Vlašim Exkluzivní kosmetika

Děkujeme