05.10.2014 22:27:29
Asi si říkáte , co to je zase za blbé téma a asi zapadne v zapomění. No jen chci otevřít diskuzi o tom nejzákladnějším, a to je to, že tu jsme.... Na tom podělaným světě... Někdo se má lépe, jiný huř, a někdo ouplně na hovno.... Ale tak to je. Pro někoho je tragedie, že mu odřeli auto, jiný je v prdeli, že u umřel pes.... A pak jsou tu lidé, kteří mají skutečné starosti... Jsou nemocní, nebo je někdo blízký nemocný, nebo prostě někdo blízký zemřel.... Bavíme se o tom vůbec???? Známe se tolik roků, ale bohužel to není o tom, že se známe.... Jinak by jsme sdíleli nejen radost druhých, ale i smutek, starosti.... A vše , co život přináší.
A jak to řešíme?.... No hádáme se tu o HOVNĚ... O blbostech. Potřebujeme si asi vybít emoce... Já nevím, ale stojí to za to? Jsme tu jen na chvíli..... Tak si to KURVA všichni uvědomme....
Omlouvám se, pokud jsem se vyjedřoval hrubě... ale já to prostě jinak neumím...... A dál???? No třeba se tu najde člověk, že bude pokračovat dál... Bez hádek, napadání, jen tak, se svými trablemi... Ale ono to asi nevýjde, protože se vlastně vůbec neznáme.
A jak to řešíme?.... No hádáme se tu o HOVNĚ... O blbostech. Potřebujeme si asi vybít emoce... Já nevím, ale stojí to za to? Jsme tu jen na chvíli..... Tak si to KURVA všichni uvědomme....
Omlouvám se, pokud jsem se vyjedřoval hrubě... ale já to prostě jinak neumím...... A dál???? No třeba se tu najde člověk, že bude pokračovat dál... Bez hádek, napadání, jen tak, se svými trablemi... Ale ono to asi nevýjde, protože se vlastně vůbec neznáme.