15.10.2013 19:02:14
Jen tak se zamýšlím, Co vše je potřeba k tomu, aby stránky fungovaly, jak mají.... A už to vím. Především, je potřeba zajistiti členům pohodlí domova. Pak je nejlépe je i nasměrovati na nejlevnější servis a prodejnu náhradních dílů, a hrozně důležité je dále neotravovati je srazy a nijakými akcemi. No ve zkratce je to asi vše? No řečí mladých... Kurva poraď mi a hlavně mě s tou radou moc neotravuj... Je pravda, všechny informace na nissanclubu.cz v pohodě seženu, ale co dál, jak se vlastně prezentuje klub???? Má snad klubové srazy? Nebo nedej bože klubovnu? No jsem asi starý, ale pro nás vždy klub znamenal lidičky, kteří se pravidelně setkávali a pokecali. Se kterými jsem si podal ruku a řekl ,,Vítej" To je klub. Lidi kterým se po sobě stýská, a chtějí se alespoň jednou za rok potkat. No nic, chci asi moc, na dnešní dobu. Jen jsem prostě chtěl napsat, jak to cítím já. Starý a oplzlý dinosaurus.
A to že funguje skvěle pseudo nissanclub.cz mě i tak těší. A víte proč? Protože jsme ho rozjeli a než nás vyhodili, tak jsme v něm nechali i kus svého života. Budíš čest všem, kteří parazitují na práci druhých... Jsou zřejmě spokojeni s tím co zdědili... A mají z toho sakra prachy.. Ale jsem nemile překvapen, že to nevadí těm, co jím ty prachy vydělávají. Svými příspěvky a vědomostmi. Vždyť to jsou lidé chytří a v tématu zběhlí. .. Nicméně nechápající, že jejich rady jsou důležité jen proto, aby se mohlo na stránky nacpat co nejvíce reklam. A ty reklamy znamenají jen co nejvíce peněz na konto provozovatelů stránek. To ale není club, ale jen brutální zlodějina.
Jen jsem si vylil žal nad tím, co je dnes normální.... A vím, že takhle to i zůstane.... Tak proč se vlastně topořím??? No sám ani nevím..
A to že funguje skvěle pseudo nissanclub.cz mě i tak těší. A víte proč? Protože jsme ho rozjeli a než nás vyhodili, tak jsme v něm nechali i kus svého života. Budíš čest všem, kteří parazitují na práci druhých... Jsou zřejmě spokojeni s tím co zdědili... A mají z toho sakra prachy.. Ale jsem nemile překvapen, že to nevadí těm, co jím ty prachy vydělávají. Svými příspěvky a vědomostmi. Vždyť to jsou lidé chytří a v tématu zběhlí. .. Nicméně nechápající, že jejich rady jsou důležité jen proto, aby se mohlo na stránky nacpat co nejvíce reklam. A ty reklamy znamenají jen co nejvíce peněz na konto provozovatelů stránek. To ale není club, ale jen brutální zlodějina.
Jen jsem si vylil žal nad tím, co je dnes normální.... A vím, že takhle to i zůstane.... Tak proč se vlastně topořím??? No sám ani nevím..