Celkem:
členů4404
aut787
témat1373
příspěvků19565

Nejbližší sraz
Členové on-line (0)
Chat OnLine: 0 členů

Nejste přihlášen. Přihlašte se prosím vpravo nahoře, nebo se zaregistrujte.

Zpět

Zamyšlení...
tom

15.10.2013 19:02:14
Jen tak se zamýšlím, Co vše je potřeba k tomu, aby stránky fungovaly, jak mají.... A už to vím. Především, je potřeba zajistiti členům pohodlí domova. Pak je nejlépe je i nasměrovati na nejlevnější servis a prodejnu náhradních dílů, a hrozně důležité je dále neotravovati je srazy a nijakými akcemi. No ve zkratce je to asi vše? No řečí mladých... Kurva poraď mi a hlavně mě s tou radou moc neotravuj... Je pravda, všechny informace na nissanclubu.cz v pohodě seženu, ale co dál, jak se vlastně prezentuje klub???? Má snad klubové srazy? Nebo nedej bože klubovnu? No jsem asi starý, ale pro nás vždy klub znamenal lidičky, kteří se pravidelně setkávali a pokecali. Se kterými jsem si podal ruku a řekl ,,Vítej" To je klub. Lidi kterým se po sobě stýská, a chtějí se alespoň jednou za rok potkat. No nic, chci asi moc, na dnešní dobu. Jen jsem prostě chtěl napsat, jak to cítím já. Starý a oplzlý dinosaurus.
A to že funguje skvěle pseudo nissanclub.cz mě i tak těší. A víte proč? Protože jsme ho rozjeli a než nás vyhodili, tak jsme v něm nechali i kus svého života. Budíš čest všem, kteří parazitují na práci druhých... Jsou zřejmě spokojeni s tím co zdědili... A mají z toho sakra prachy.. Ale jsem nemile překvapen, že to nevadí těm, co jím ty prachy vydělávají. Svými příspěvky a vědomostmi. Vždyť to jsou lidé chytří a v tématu zběhlí. .. Nicméně nechápající, že jejich rady jsou důležité jen proto, aby se mohlo na stránky nacpat co nejvíce reklam. A ty reklamy znamenají jen co nejvíce peněz na konto provozovatelů stránek. To ale není club, ale jen brutální zlodějina.
Jen jsem si vylil žal nad tím, co je dnes normální.... A vím, že takhle to i zůstane.... Tak proč se vlastně topořím??? No sám ani nevím..
smajl 44 smajl 1 smajl 1

LukasKL

pit stop jak na dakaru :)

15.10.2013 20:23:28
Tome, ja jsem v zacatcich nissanclubu.cz nebyl. Vlastne jsem se pripojil az v dobe, kdy na forum chodilo spousta lidi a proste jsem jen hledal informace, takze nechci vypadat jako nekdo, kdo by nejak poucoval. Ale souhlasim s tebou. Kdyz se podivame na motiv vytvoreni stranek s a bez pomlcky, tak ty motivy jsou diametralne odlisne. Nechci to rozepisovat, kdo chce tak ty rozdily vidi. Co me osobne mrzi, je nepochopeni nekterych lidi, kteri mluvi negativne o pomlckarich a techto strankach. Nevim, jestli si neco potrebuji dokazovat. Je to hlavne o lidech. A proto nekazme si naladu nekym, kdo bohuzel profituje z toho, co jste budovali s nadsenim, jen proto, ze vas to bavilo. O to smutnejsi je, ze nekteri nezasveceni lide vidi "pomlckare" jako nekoho, kdo chce neco bourat.... a akorat pomlouvaji. Halt to je zivot.

vik2

16.10.2013 07:36:02
Mohu se zeptat kdo je to pomlčkář???

Co se informací týká, někdo sem přijde a učí se, bere vědomosti a po čase je zase dál rozdává. Není to takhle správné? Ze začátku prostě bereš a pak zase rozdáváš...

A ještě malá poznámka, vždyť máte sraz každou chvilku, aspoň mě to tak připadá...

LukasKL

16.10.2013 11:17:49
Viktore, já lidi podle pomlček nerozdlěuju. Musím se tomu smát. smajl 1 Jde o to, že někteří, ze starého fóra pomlouvají toto fórum. Mě osobně to je jedno, já si jdu vlastní cestou. smajl 26

Jinak za pomlčkáře jsou označováni ti (já se tak neoznačuju, jde mi o lidi a auta), kteří jsou na tomto fóru. Já jsem osobně registrovaný na obou.

vik2

16.10.2013 11:53:19
smajl 1 smajl 1 smajl 1 smajl 1 smajl 1
aha, já hledal nějakou hlubokou myšlenku a ono jde o českou povahu smajl 1

Pro pobavení, když jsem koupil Terríka a hledal nějaké forum o Nissanech, tak sem se registroval na obou. Pak si říkám "naco 2 stejný fora" , jedno stačí. No a tohle se mě víc líbilo. Prostě mě připadaly stránky hezčí. Tak chodím už jen sem. Takhle obyčejnej a hloupej důvod ...
Pravděpodobně patřím k těm parazitům, páč na srazy nejezdím...

LukasKL

16.10.2013 19:13:33
Tom určitě neměl na myslí parazity členy jako ty. Jak jsem psal já, je diametrálně odlišný motiv pro vznik stránek s pomlčkou a bez pomlčky. To starší forum (bez pomlčky) vzniklo jako podnikatelský záměr postavený na tom, že skupina lidí, kteří mají např. Nissan, tak se budou někde scházet a diskutovat a vlastník těchto stránek bude mít příjmy z reklamy apod. o těchto parazitech psal. Tyto stránky s pomlčkou vznikly (případně mě opravte) jako stránky klubu a občanského sdružení, protože na původních stránkách vznikla skupina lidí, kteří právě začli forum brát jako srdeční záležitost, už to nebylo jen o stránkách, ale i setkáních. Toto jádro lidí, kteří pomohli budovat staré forum, mělo trochu jinou představu o tom, jak by to forum mohlo fungovat, na což majitel stránek nereflektoval (slušně řečeno) a v podstatě všem zrušil registraci. Takže po těch neshodách se založily tyto stránky a založilo se oficiální občanské sdružení.

Kluci, snad jsem to popsal až na nějaké detaily správně. smajl 1

Kurňa já už bych se zase nejrdaši srazoval někde....

jozef1974

16.10.2013 19:35:07
nevim co k tomu dodat mam stejny pocity jako Tomas. Ale na druhy strane sem rad že pro mne duležity lidi su i tady a stale mam radost kdyz se s Vama muzu potkat,pokecat,a taky popit par smajl 20 , a vždycky ale vždycky mi to za to stoji potkat se s fajn lidickama. a o tom to je smajl 44

LukasKL

16.10.2013 19:44:21
souhlas Jožko, kdy můžeme přijet do Senca na smajl 20 a na smajl 30

jozef1974

16.10.2013 20:23:26
kdy chces smajl 1

tom

16.10.2013 21:14:04
Sakra, jedeme taky.... A vo tom to je... smajl 44
Jinak nebylo to myšleno na nikoho konkrétního. Jen jsem prostě chtěl sdělit svůj pocit... Ale diskuze se trošku rozhýbala a to jsem mooooc rááád. smajl 44 smajl 1

Brouček

16.10.2013 21:29:14
Ty jo,za Jožkou bych jel taky. smajl 7

tom

16.10.2013 21:30:20
Že by snad sraz???? smajl 1

Brouček

16.10.2013 21:32:03
A jakej. smajl 44

LukasKL

16.10.2013 22:22:38
že by konečně sraz či sosací minisraz na Slovensku? smajl 1

Hrudik

Tak to sem já

16.10.2013 22:44:52
Já na to Tome mám svůj názor potom jak se ukázali na Trutnově hlavně co tam předvedly tak to pro mě je banda floutků bez mozku kteří nedokážou ocenit práci druhých zajímá je jenom nějakej Tuning,úpravy a honičky na silnici taky mě mrzí že tam se diskuze hejbou jináč i přesto že s klubem to nemá nic společnýho dalo by se to nazvat snad jako forum NISSAN ale do klubu to má od jisté doby HOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOODNĚ daleko.
A jest ly si o nás otíraj hubu tak bylo od věci jím naferovku říct že mi si je neberem do huby tak ať si neberou oni nás.
(stejně to je banda tuningovejch bezmozků!!!!!)

Zpět

-
Sponzoři klubu

Autokšeft Kernite Nissan Color Car Emado školní potřeby Stylemax reklamní agentura eLoading - webové stránky, e-shopy, profesionální e-systémy Motoron - výroba věcí pro auta Řeznictví Praha - Hudera a syn Vitráže - Sklenářství Vlašim Exkluzivní kosmetika

Děkujeme