A nejvíc mě dostali na pojištovně dle zákona blabla ... pokud je vozidlo starší 6ti let (splnuji 3x) nebo má najeto více než 100 000 km (splnuji 4x) tak v pripade ze si date auto opravit do autorizovaneho servisu - platite 50% spoluucast
A co na tom chceš opravovat? U auta co je staré 18let a má najeto 400000Km, bych zrcátko zalepil a šrám zaštětkoval. Opravu ať zaplatí rozpočtem a je to. Dostaneš dva litry na pivo a budeš rád.
No pro mě je GT hodně velká srdcovka. pokud bych si koupil nejake novejsi vozidlo bral bych ho jako spotřební materiál. Na nové nemám ani na servisy (bo se u nich porad neco sere) i kdyz vlastne byla by moznost zdedit nove, ale proc platit zbytecne servisy a resit kraviny na aute kort kdyz na GT menim akorat olej a desticky. Proto me sere jakkykoliv skrabanec. A nehlede na to ze je z roku 1993 tak je v daleko lepsim stavu nez to co vidim na silnicich i napr o 5let mladsi ....
To máš pravdu, taky mě sere každý nový škrábanec i na starém autě, ale zese to nějak moc nehrotim. Čím víc škrábanců, tím víc mam místa v zácpě. Každý si rychle rozmyslí jestli uhne nebo ne.
no klempiře už mám, zrcátko bych měl mít taky. V pondělí jedu za likvidátorem tak uvidímě co vymyslí ...
Jinak tome zrcatka mel. ale ja jsem prijel zrovan ve chvili kdy zacal couvat. nikoho nevidel a ja pri prijezdu videl 3 bile dodavky vedle sebe. pak se jedna rozcouvala a bylo pozde ...