Celkem:
členů4404
aut787
témat1373
příspěvků19565

Nejbližší sraz
Členové on-line (0)
Chat OnLine: 0 členů
nissan-club.cz / Diskuze / Technický koutek / Autoradio P11 audio vstup

Nejste přihlášen. Přihlašte se prosím vpravo nahoře, nebo se zaregistrujte.

Zpět

Autoradio P11 audio vstup
Rohac

27.05.2013 11:17:01
Ahoj,

rad bych pripojil mp3 k orig. autoradiu na Primere p11 rv 97 a nasel jsem vzadu na radiu audio vstup - dva cinche... Pres redukci(cinch-jack) jsem to propojil, ale nejsem schopnej si tu mp3 prehrat... Nevite, jestli je treba na radiu jeste neco prepnout, nebo pri zapojeni audio vstupu by vse melo rovnou hrat?

Zajima me, jestli neco delam spatne, nebo ten audio vstup nefunguje :/

Diky! Rohac

Hrudik

Tak to sem já

27.05.2013 21:16:56
Podle mně musíš na rádiu najít zapínání AUXu na mím starým krámu sem měl na to tlačítko CD a teď co mám tu vykopávku tak ta má AUX jinak to nebudude hrát

Rohac

27.05.2013 21:50:28
Dik za odpoved, uz jsem zjistil, ze original Sony radio ma audio vstup rizenej jeste jednim konektorem - BUS in control, kterej zprostredkovava nejakej zakladni hand-shake mezi radiem a prave pripojenym zarizenim na audio vstup... A bez toho hand-shaku se neda na audio vstup prepnout a co jsem zjistoval tak neexistuje zadna levna varianta jak to obejit...

Takze mam asi smulu :/

Zpět

-
Sponzoři klubu

Autokšeft Kernite Nissan Color Car Emado školní potřeby Stylemax reklamní agentura eLoading - webové stránky, e-shopy, profesionální e-systémy Motoron - výroba věcí pro auta Řeznictví Praha - Hudera a syn Vitráže - Sklenářství Vlašim Exkluzivní kosmetika

Děkujeme