Celkem:
členů4398
aut787
témat1373
příspěvků19565

Nejbližší sraz
Členové on-line (0)
Chat OnLine: 0 členů
nissan-club.cz / Diskuze / Technický koutek / POTŘEBUJI STŘEDÍCÍ KROUŽEK?

Nejste přihlášen. Přihlašte se prosím vpravo nahoře, nebo se zaregistrujte.

Zpět

POTŘEBUJI STŘEDÍCÍ KROUŽEK?
robit

24.07.2014 09:24:12
Ahoj lidi. Mám k vam opět prosbu, potřeboval bych znát váš názor.
Nedávno jsem sehnal ještě pěkné pneu i s disky z Isuzu Trooper.
Problém je v tom, že ja mám na Mavericku středovou díru 9,9cm a Isuzu má 110mm
Okamžitě mě napadlo koupit středící kroužky. Tak jsem volal do prodejny kterou jsem našel na netu, ta firma prodává středící kroužky. Když jsem hovořil s pánem a vysvětloval mu oč se jedná, tak mi řekl že si žadné kroužky kupovat nemám že je vůbec nepotřebuju že u offroadů se nepoužívají, že si je mám v klidu nasadit.
Zarazilo mě, že mě nenechal ani domluvit a zkocil mi do řeči s omluvou že ví oč jde. Řekl jsem mu že až si tedy rozbiju kokos tak že zato může on. Ale ujistil mě že že se nic stát nemůže.
Jeho vysvětlení je že se kroužky používají jen u malých aut že tam jsou ty vybrace citlivější a že offroudy mají velká kola špalky a tam že se nic neděje.
Já si ale myslím že je to stejný..veskere narazy a tíha auta budou na šroubech ktere to nemusi vydrzet...kamos rika ze nejvetsi zatez je na stredove dire takze je nemam nasazovat. Poradte prosim...díky

Hrudik

Tak to sem já

24.07.2014 11:32:39
nahoď je tam a neřeš to drží na šesti matkach

robit

24.07.2014 12:01:37
smajl 1 si rozbiju drzku smajl 1 kdyz se tu sejdou jeste dva podobne nazory tak je tam prdnu a pak uz jsem v rukou bozichsmajl 1

tom

24.07.2014 23:45:49
Já bych je tam dal.... Kdejakej šikovnej soustružník je v pohodě vytočí.

jozef1974

25.07.2014 09:35:15
ak maji disky kuzelove otvory na matice ,klidne ich tam nahod ,matice to vycentruji a zadne krouzky nereš

robit

25.07.2014 21:58:48
Ahoj, tak vam vsem dekuju za rady. Dam je tam jen co dovarime ten muj vrak...uz jen ty blatniky a je to..jeste jednou vsem diky jste smajl 44

Zpět

-
Sponzoři klubu

Autokšeft Kernite Nissan Color Car Emado školní potřeby Stylemax reklamní agentura eLoading - webové stránky, e-shopy, profesionální e-systémy Motoron - výroba věcí pro auta Řeznictví Praha - Hudera a syn Vitráže - Sklenářství Vlašim Exkluzivní kosmetika

Děkujeme