Celkem:
členů4404
aut787
témat1373
příspěvků19565

Nejbližší sraz
Členové on-line (0)
Chat OnLine: 0 členů
nissan-club.cz / Diskuze / Technický koutek / Programování DO

Nejste přihlášen. Přihlašte se prosím vpravo nahoře, nebo se zaregistrujte.

Zpět

Programování DO
Hrudik

Tak to sem já

27.09.2010 19:29:24
Přikládám tabulku podle které lze naprogramovat DO.
Zdroj VIVIDWorkshop

Mipi5

08.02.2018 17:20:28
Zdravím. Koupil jsem Terrano II rv. 1999-2000, (nevím přesně - je to dovoz), ale je to po Faceliftu. Mám k němu pouze jeden klíč a to bez dálkového ovládání.

Chtěl bych se zeptat, jak zjistím, zda je vozidlo vybaveno dálkovým ovládáním. Když jsem s klíčem zkusil proceduru párování DO, tak se chovalo přesně dle popisu, jen mi chybí hardware a tedy nemohu stisknout tlačítko DO.

Pokud to nasvědčuje tomu, že je vozidlo vybaveno DO, jaké má parametry dálkové ovládání, aby ho bylo možné spárovat. Myslím frekvece, označení transponderu. Případně z jakého vozidla lze použít klíč s DO. Přemýšlel jsem o vystřelovacím klíči - vše v jednom. Máte s tím někdo nějakou zkušenost?

Nechce se mi stále obíhat auto, když vyložím z pravé strany.

Díky za rady.

Hrudik

Tak to sem já

14.02.2018 12:46:20
Zdar tohle je spíš otázka přímo pro servisáky v nisanu osobně tady s tím nikdo nebude mít zkušenosti nebo aspoň teda o nikom nevím kdo by v tom hle směru poradil

Zpět

-
Sponzoři klubu

Autokšeft Kernite Nissan Color Car Emado školní potřeby Stylemax reklamní agentura eLoading - webové stránky, e-shopy, profesionální e-systémy Motoron - výroba věcí pro auta Řeznictví Praha - Hudera a syn Vitráže - Sklenářství Vlašim Exkluzivní kosmetika

Děkujeme