15.04.2012 14:35:09
ahoj, ve středu jsem koupil K11 - 1996, 76K km(?) a ve čtvrtek absolvoval první delší jízdu (200 km). Je to trabant, ale jede dobře. Protože nemám manuál a tady jsem vysvětlení nenašel, tak prosím o pomoc:
- má to vůbec "hladové oko"?, i když je ručka úplně dole, tak nic nesvítí;
- tachometru se nejdřív vůbec nechtělo ukazovat, a teď je takový jako zpomalený vůči realitě (pevné radary). Mazat bowden? Od tacháku, nebo od převodovky?
- vydrbala se mnou už na dvorku: vypnul jsem zapalování a ukazoval sousedovi motor - pak nešla nastartovat - točila, ale nic. Naštěstí jsem si všiml, že poblikává LEDka před šaltpákou, tak jsem zamkl a odemkl a bylo OK. To je nějaká obecná vlastnost, nebo závada u mně?
Díky moc za odpovědi!
- má to vůbec "hladové oko"?, i když je ručka úplně dole, tak nic nesvítí;
- tachometru se nejdřív vůbec nechtělo ukazovat, a teď je takový jako zpomalený vůči realitě (pevné radary). Mazat bowden? Od tacháku, nebo od převodovky?
- vydrbala se mnou už na dvorku: vypnul jsem zapalování a ukazoval sousedovi motor - pak nešla nastartovat - točila, ale nic. Naštěstí jsem si všiml, že poblikává LEDka před šaltpákou, tak jsem zamkl a odemkl a bylo OK. To je nějaká obecná vlastnost, nebo závada u mně?
Díky moc za odpovědi!