Celkem:
členů4404
aut787
témat1373
příspěvků19565

Nejbližší sraz
Členové on-line (0)
Chat OnLine: 0 členů
nissan-club.cz / Diskuze / Technický koutek / Zasekávání stěračů v cyklovacím režimu

Nejste přihlášen. Přihlašte se prosím vpravo nahoře, nebo se zaregistrujte.

Zpět

Zasekávání stěračů v cyklovacím režimu
wossik

Léto 2009 s Red dragonem

29.12.2010 23:25:40
Netuší někdo, v čem přesně může být chyba - abych nesháněl něco zbytečně?

Na Primeře P11 mi blbnou stěrače - na rychlé režimy fungují jak mají, ale když používám pomalý režim (s nastavením frekvence setření), tak při návratu se zaseknou a zůstanou v horní části, musím je vrátit dolů posunutím ovladače nahoru (1 setření). Ale ani ten nepracuje se stěrači úplně 100%, protože jakmile ji pustím, tak se stěrače hned zastaví, ať jsou v jakékoliv poloze. Při ostřiku předního okna se stěrače někdy nechtějí vypnout.

Neměl někdo stejný problém? V čem je chyba? Díky za nápady. smajl 7

Alesh

30.12.2010 09:16:33
Doběhový kontakt?

puczmeloun

Toto si vůbec nepamatuju :)

30.12.2010 18:45:03
Na p10 byl většinou problém v páčce stěračů. šlo tam o ty kontakty v páčce ... někdo to rozebral vyčistil, jiný zase vyměnil páčku

wossik

Léto 2009 s Red dragonem

04.01.2011 23:51:37
Aha, díky... smajl 44 Zkusím na to kouknout a dám zprávu, jestli to bylo toto.

Doběhový vypínač je taky možný. Ale způsoboval by i to nevypnutí stěračů při ostřiku? Ostřikovače už nestříkají a stěrače stírají dál, dokud nezapnu znovu ostříknutí, pak se teprve vypnou. (nedělá vždy, jen v polovině případů)

Romik

05.01.2011 18:28:01
Me to same delalo u Micri a to jsem treba nemohl sterace ubec vypnout porad bili v zaplem rezimu a mohl jsem to prepinat jak jsem chtel tak jsem tam dal packu z P10 a uz to slape jak ma smajl 44

Zpět

-
Sponzoři klubu

Autokšeft Kernite Nissan Color Car Emado školní potřeby Stylemax reklamní agentura eLoading - webové stránky, e-shopy, profesionální e-systémy Motoron - výroba věcí pro auta Řeznictví Praha - Hudera a syn Vitráže - Sklenářství Vlašim Exkluzivní kosmetika

Děkujeme