Vik: pružiny Torzky pneu 235/75R15
Horal: Nachvýli bude čistý ale jak dlouho to nezaručuji
Tom: Nebooooooj Taťko šak mě znáš
Ale všem slibuju že se pokusím v takovém to stavu ho uchovat aspoň do prvního srazu a tam kluci sprasíme ne si dělám srandu
Neříkám že mě to necuká s volantem peru se sním při každé cestě z práce ale zatím vyhrávám Jinak dneska proběhla opožděná STK+Emise
STK pochvala za skvěle připravený auto na stk takže závady 0 no a emise velice mě pán překvapil když naměřil Kouřivost 0 a že mu dával korek to mu dával sem ho chtěl proplesknout jak se to chová k ropákovy. Takže sem spokojen zítra nahodím nášlapy zahrádku a rám a sem zase komplet.
Ten mišák stal sice na rovině ale měl navlíklí zimáky byl to kluk na navštěvě ze slovenska a proti kopci H2 nemohl stáhnout ležela tam na tom hrbu na břiše a nemohl tam ani zpátky tak sem mu pomohl. Vik sám sem se divil co tyhle izardy braly málem se zahrabal sám ač nevipadaj tak berou pěkně. http://www.apneu.cz/dezeny/mp71_izzarda.html
Vidíš Martine, a já z těch fotek usoudil, že tahají tebe.... Jinak ty pneu mají nádherný dezén.... To moje letní s označením MS by skončily hned na začátku....