Celkem:
členů4377
aut786
témat1373
příspěvků19563

Nejbližší sraz
Členové on-line (0)
Chat OnLine: 0 členů
nissan-club.cz / Diskuze / Terrano / Interiér / Jak vylepšit interiér? Jde to vůbec?

Nejste přihlášen. Přihlašte se prosím vpravo nahoře, nebo se zaregistrujte.

Zpět

Jak vylepšit interiér? Jde to vůbec?
Neaktivní člen

11.12.2010 11:17:18
No tak 7 papouchů za ten blbinec na strop nedám !! navíc jak tu někdo psal střešní okno mám,proto je to pro mě passéééé,ale vypadá to dobře.
Jinak kluci mému Terrku říkají Offroad leštěnka smajl 1 rodinny vozidlo + Offroad do každého terrenu

COWBOY

13.12.2010 23:11:55
Turbík: ahoj, mam jen malý dotaz. Když máš to střešní okno jak jsi na tom s prahama? Slyšel jsem od jednoho pána co se zabývá jen Terranama a ten řikal, že střešní okno u terrana je průšvih páč je veškerá voda svedená do prahů a ty důsledkem tohoto jevu více reznou.... Jaký máš názor na toto tvrzení? Děkuji smajl 21 smajl 20

Karel.air

14.12.2010 14:12:58
to střešní okno je prokletí ! raději bych to tam neměl , už mi jeden prah pomalu začina kvíst ale to taky děla ta za.raná sůl . nevim proč tam to okno dávali když to ma klimošku ,jedno z toho bych klidně obětoval .

Zpět

-
Sponzoři klubu

Autokšeft Kernite Nissan Color Car Emado školní potřeby Stylemax reklamní agentura eLoading - webové stránky, e-shopy, profesionální e-systémy Motoron - výroba věcí pro auta Řeznictví Praha - Hudera a syn Vitráže - Sklenářství Vlašim Exkluzivní kosmetika

Děkujeme