Celkem:
členů4377
aut786
témat1373
příspěvků19563

Nejbližší sraz
Členové on-line (0)
Chat OnLine: 0 členů

Nejste přihlášen. Přihlašte se prosím vpravo nahoře, nebo se zaregistrujte.

Zpět

Brzdy
vik2

19.04.2012 08:45:35
Oprava/predelavka brzd u konce.
Omezovac vyndanej, kupodivu nebyl zarezlej. ale trubicky od nej az dopredu a na napravach byly casovana bomba. Jak jsem na ne sahnul, praskaly. Ted mam medene.
Odpredu vedou dozadu k omezovaci dve dlouhe trubky. Jedna z predniho okruhu, druha ze zadniho. Z omezovace pak treti na napravu.
To jsem vsechno vyhazel, predni okruh vedouci dozadu jsem zaslepil. Ted dozadu vede jen jedna trubka, primo na hadici na naprave. Zadnej omezovac, zadne propojeni okruhu.

vik2

31.07.2012 07:31:22
Mam rozjednanou zadni napravu z Terrana I. - 3.0i s kotoučema. Daval jste nekdo?

Zkusenosti/postrehy/rady ??

Hrudik

Tak to sem já

31.07.2012 21:24:36
Hlavně si zjisti převodovej poměr jinak budeš muset vykuchat dyferák a dát tam z T2 aby se ti nehádal předek se zadkem .

vik2

01.08.2012 08:08:05
jj to vim. prevod se zjistuje. prej tam je nekde na stitku. V duchu si preju aby byl trebas vic do pomala smajl 10

Mam slibenou i celou predni napravu z tohoto auta. Poloosy a klouby jsou ponekud robustnejsi. takze bych pripadne prehodil celej predni dif.

Problem jsou trochu penize smajl 10

Hrudik

Tak to sem já

01.08.2012 22:37:53
Když překopeš celej spodek tak potom nemusíš řešit poměry ale jak píšeš peníze vládnou světem a nikdy jich není dost smajl 5

vik2

26.03.2013 13:11:06
ted koukam, ze jsem to sem ani nedoplnil.
Uz nejakou dobu brzdim 4ma chlazenejma kotoucema smajl 26.

Darcem organu(tech zadních) bylo terrano I. 3.0i

http://vik2.unas.cz/_private/t_zbrzd.htm

pawka

16.12.2014 14:47:31
Tak se po dvou letech vracím na místo činusmajl 10Zase dělám brzdy,tentokrat sme se uz vazne museli pustit do zadnich trubicek, nevim co sme delali v roce2012,ale ted jsou to trubky. Jsou tam ,jak se nekdo ptal v druhem vlaknu "trychtířky". Pertlovací sadu od toho Urbana na to mam,sice nebyla bez vyhrad,protože : trubky se delaj 5mm a 6mm. terrano ma 5mm. sada je vyrobena na 5mm i na 6mm.ALE metráš se prodává v 4,75mm. kterej kokot tohle vymyslel? pak taky neco (nejaky ten 0,1mm udela barva.. proste není to lehke. musel sem poridit pripravek na 4,75 a uz je to lepsi. nyni mam koupenou metraz 5mm a je fakt 5mm.. tak nevim co kdo blbne. ale v cem je problem je cely system brazd tak nejak pochopit. terrano ma bosch ABS (asi type 50) čoveče naco tam maj tolik trubek? pod autem je nejaka jeste odvzdusnovaci trubka,co to je? do zadnicho regulatoru vede asi tlak od pedalu a tlak od abs. a z regulatoru uz vede jen jedna trubka a na naprave se rozdeli na dve zadni kola. co tohle je za system? v manualu to maj uplne jinak namalovany. bez abs a s abs. ja tam mam vsechno dohromady..podle me manual neví co maluje..a vyrobce neví co sbastlil za mezi typ. obrazek abs jednotky v manualu je autenticky, ale ve schematu uz je zamalovana kravina.. ví nekdo jak ma regulator fungovat? me jen cvaka +/- 1mm. nemá byt jeho chod větší? nebo to souvisi s abs? ze pedal vytvori tlak a tlak abs to z reguluje + regulace zátěže vozidala? kdo by to dokazal popsat,ozvete se. jeste bych rad videl,jak ten regulator chodí novy i bych ho koupil. Rezu zdar!
zavity jsou M10x1

edit foto: regulator sem vydedukoval,že je ok, nastupuje montaz.zatim slo vse hladce,dívím se..

http://s8.postimg.org/92yp66xfp/Fotka6538.jpg
http://s8.postimg.org/b694dux8l/Fotka6544.jpg

Zpět

-
Sponzoři klubu

Autokšeft Kernite Nissan Color Car Emado školní potřeby Stylemax reklamní agentura eLoading - webové stránky, e-shopy, profesionální e-systémy Motoron - výroba věcí pro auta Řeznictví Praha - Hudera a syn Vitráže - Sklenářství Vlašim Exkluzivní kosmetika

Děkujeme