Celkem:
členů4383
aut787
témat1373
příspěvků19564

Nejbližší sraz
Členové on-line (0)
Chat OnLine: 0 členů
nissan-club.cz / Diskuze / Terrano / Přední náprava / Homokinetický kloub

Nejste přihlášen. Přihlašte se prosím vpravo nahoře, nebo se zaregistrujte.

Zpět

Homokinetický kloub
Hrudik

Tak to sem já

14.10.2013 21:12:18
Nebál bych se toho Luki nahoře stačí povolit m6 šroubky sundat brzdovej třmen jestly máš pevnou poloosu tak sundat víčko tam to bude zajištěný nějakou segerovkou tu sundat a měl bys mít volnou poloosu druhým heverem si vypodlož spodní rameno přišponuj hever a povol ty m6 na horním čepu a potom bys měl mýt volnej kotouč při vyvrácení kotouče by si měl vytáhnout poloosu s kyneťákem ven kdyby ti to nešlo tak povolit a vyrazit spojovací tyčku řízení tím by si měl kotouč vyklopit na sebe. U diferáku schoď sponku na manžetě tu velkou a celá poploosa by měla bejt venku. Kyneťák je na poloose naraženej jenom přes rozpínací kroužek tak hoď poloosu do svěráku a buď škubnutím nebo jednou dobře mířenou ze strany manžety do kyneťáku by ti měl seskočit a hle máš to demontovaný
a můžeš to vesele propláchnout nebo nechat namočený na odmočeni v techničáku dočista.jestly kuličky v kyneťáku nebudou mít nějakou velkou vůli tak ho neřeš jinak di do novýho. smajl 7 smajl 44 ať se ti daří smajl 44 kdyby něco po telefonu tě navedu smajl 26 nebyl bys první

LukasKL

pit stop jak na dakaru :)

14.10.2013 21:32:36
Ještě že vás mám. Díky za podrobný návod. Ale vzhledem k tomu, že jsem to nikdy ještě neděl, tak bych radši byl, kdybych to viděl, jak se to dělá. smajl 3

tom

06.11.2013 16:50:53
Lukáši, žádná zpráva, jak jsi dopadl?

LukasKL

pit stop jak na dakaru :)

10.11.2013 18:59:13
čau, tak jen proběhla výměna manžety a doplnění maziva, zatím vše ok smajl 26

Zpět

-
Sponzoři klubu

Autokšeft Kernite Nissan Color Car Emado školní potřeby Stylemax reklamní agentura eLoading - webové stránky, e-shopy, profesionální e-systémy Motoron - výroba věcí pro auta Řeznictví Praha - Hudera a syn Vitráže - Sklenářství Vlašim Exkluzivní kosmetika

Děkujeme