Tak jsem byl včera v těch Domažlicích. Podvozek slušnej, nejlepší z těch, které jsem viděl (neplatí pro Toma

), pár menších vad na karoserii vzniklých používáním (dovoz z Itálie). Interiér pěknej - ani neměl propálený sedačky.
Má to 3ALE!
1.ALE - Motor jel pěkně, zvuk taky dobrej, nebyly slyšet žádné nepatřičné pazvuky. Jednu vadu ale měl, ale všimnu jsem si to jen na 5tku. Rozjel jsem se, 1,2,3,4 v pohodě pěkně táhlo, na 5 taky táhlo, ale mělo to tam takový propady. Plný plyn a jako by do motoru nešlo na setinku vteřiny palivo, (fakt nevím, popisuju pocity) tak tam byly takový pauzy a bylo jedno, jestli jsem měl 1900 nebo 2500 otáček. Ale když jsem podřadil zpět na 4, tak to jelo úplně bez problémů ve všech otáčkách.
2.ALE - Auto lehounce táhlo doleva a od 50 byly cítit vibrace, které s vyšší rychlostí byly silnější. Na benzínce jsme dohustili pneu a auto už netáhlo. Při brždení jelo pěkně rovně a brzdilo opravdu dobře. Přesto po dofouknutí vibrovalo. Bazarník říkal, že jsou na tom špatný pneumatiky, že to jde od nich a že tento týden tam bude dávat jiné. Tak jsem mu řekl, že až je tam dá a nebude to vibrovat, ať mi dá vědět.
3.ALE - a to už jsou takový menší ALE - nemělo tažný a 3.řadu "sedaček", což není tak hrozný, ale pro mě je to plus.
Co myslíte? Ten motor a vibrace.
Díky