Celkem:
členů4406
aut787
témat1373
příspěvků19565

Nejbližší sraz
Členové on-line (0)
Chat OnLine: 0 členů
nissan-club.cz / Diskuze / O srazech a akcích clubu / III. nissan-ples - Country bál

Nejste přihlášen. Přihlašte se prosím vpravo nahoře, nebo se zaregistrujte.

Zpět

III. nissan-ples - Country bál
sluník

23.02.2012 13:00:29
Bohužel s tou anketou kdy by se přihlásilo nejvíc lidiček nemohu souhlasit.
a) vzhledem k tomu, že sraz budu pořádat já s Beučou, tak termíny jsou 11.-13.5.2012 nebo 25.-27.5.2012 páč jinak jsem v práci a musíme se sladit s majitelkou tábora
b) vzhledem k tomu, co se stalo teď s plesem se mi zdá anketa bezpředmětná ( hlásilo se 40 lidí, že ples určitě chtějí a nakonec se musel zrušit pro malou účast)
c) pokud se pořádání ujme někdo jiný, pak klidně anketa být může a zvolíte si vám vyhovující termín

Neaktivní člen

23.02.2012 13:42:41
Já souhlasím (ostatně jako ve většině případech) se Sluníkem. Hlasování je zbytečný, zase si to odhlasuje těch 20 lidí, co sem chodí pravidelně a zbytek to bude rozebítat na fb, takže 0 od 0 pojde.

Navíc i kdyby, v dobré víře, hlasovalo 200 členů, nikde není psáno, že se těch 200 zúčastní. Stejně, jako to dopadlo s plesem.

Termín jarního srazu bude určen podle toho, jak bude volno na Jelení, a tentokrát to bude dáno věděno s dost velkým předstihem, aby si to každý, kdo bude chtít mohl zařídit.

Ovšem pokud máte někdo jiný nápad, a chopíte se iniciativy, já klidně, a ráda, přijedu pouze jako host smajl 10 .

Alesh

23.02.2012 16:37:25
slovy klasika:"Tak já jsem to tady celé pozorně vyslechl a udělal jsem z toho ten závěr, že bude-li ještě někdy příležitost a já budu požádán o nějakou další rekonstrukci, že se vám na to vyseru." smajl 1

jozef1974

23.02.2012 18:26:51
souhlas s beucou a slunikem, je zbytecny do toho holkam kecat co maji delat, oni nejlip vedi co delat a jak.a kdyz to umi nekdo lip at to skusi a nekeca, ja slibuju ze prijedu na kazdej sraz (a je jedno kdo to bude organizovat)pokud to bude mozny. nechapu akurat jedno 40 lidi se sliby, a pak se nenajde ani 20 smajl 32 . nevim co na to dal napsat,ja jen doufam ze se to zlepši a dobra tradice nevymre .obcas se stane ze nejaky neuspech prijde, ale tady sme uspech mi vsichni clenove a fandove ,tak se polepsete
PS: doufam ze nepisu jen za sebe, HOLKY MOC DEKUJEME CO PRO NAS DELATE,MATE MOJI UZNANI,A DRZIM VAM NADALE PALCE, MOC VAS PROSIM NEVZDAVEJTE TO. smajl 31 smajl 31 smajl 31 smajl 31

Horal

v akci

23.02.2012 23:01:55
V žádném případě jsem se nechtěl holkám do jejich bohulibé práce nějak zasahovat,neboť tuto svoji práci zvládají na jedničku.
Jenom jsem reagoval na podněty z FB a i tady na klubu o tom,že kdy se komu hodí termín.
Takže přeji,aby to teď zase vyšlo ke vší spokojenosti všech, smajl 44

jozef1974

24.02.2012 12:52:37
Horal: to nebylo myslene vyhradne na tebe,myslel som to vseobecne. smajl 7 udelat termin aby kazdemu vyhovoval proste nejde, je to 1 milion faktoru kterym se musi sraz prispusobit, volne mysto na sraz,volne mysto na ubytovani,muzika,organizatory musi mit taky volno (bez nich by to neslo),a tak dale a tak dale,delat to v Prosinci taky nema zmysel. takze termin je danej jako u danovaku a je na ucastnikov jestli prijedou nebo ne.je tady malem 1300 clenu a beztak neprijede ani 80% (chci byt tento rok milo prekvapen).

fiona

02.03.2012 15:48:04
jo jo je to tak,hlasování bych ani nezmiňovala,protože je to házení hrachu na zed.....ale jsem moc ráda,že je to tak,jak to je.Páč je to (sice) týden před poutí ale hlavně že se budu moci dostavit i kdybych měla jet v horečkách smajl 7 takže jednoduše se na vás budu těšit a doufám že to vše klapne!!!

Zpět

-
Sponzoři klubu

Autokšeft Kernite Nissan Color Car Emado školní potřeby Stylemax reklamní agentura eLoading - webové stránky, e-shopy, profesionální e-systémy Motoron - výroba věcí pro auta Řeznictví Praha - Hudera a syn Vitráže - Sklenářství Vlašim Exkluzivní kosmetika

Děkujeme