Kuli naplnění stavu? Potom ano ale pak to ztrácí na významu. šel sem do toho s tím že jak tady na klubu tak i na ostatních forech se motá dost terrán a s tím sem taky do toho šel ale jak je vidět tak u nás nefunguje soudržnost jako jinde. Je to škoda
Takže do dnešního dne Zaregistrováno 6 aut na klubu na meilu nemám žádnou novou registraci takže sice nerad ale jsem nucen akci zrušit z důvodu nenaplnění minimálního počtu aut.Tímto prosím někoho z administrátorů o smazání.Je mi to líto
Tak to jsem to zase jednou pěkně pro...l! Dva měsíce to nosim v hlavě, čekám jestli bude volno a už neni kam jet, škoda... Kolik je vlastně minimum přihlášených? Díky za odpověď...
fuggis
Bylo min.15 aut aby se pokryli náklady na pronájem nikdo z toho neměl ani kachly do kapsy bylo to prostě spočítaný takle aby to potom nebyla na jedno auto taková rána a nehledě na to že sem cenu konzultoval s jinými a byl sem ujištěn že 500,- za ježdění na celý víkend je supr cena. je to škoda že o to byl tak malí zájem kdybychom jeli v v těch osmi co jsme nějak tak byli registrovaný tak by to vyšlo na auto nějakých 820,- což už je dost