teda nesouhlasím že 35 není tak hrozné ale fakt je že bude huř.Ale já s nima vydupal pořídil jsem na si popojížděni po městě a nákupi auto se spotřebou 2,5 litru nafty a je mi to fuk
No ale tim že to pro vás bude hrozný tak tu cenu nesníží , ukažte mě pumu kde načepujete kvalitni palivo za meně než 35 ? hmmm takže to tak hrozný není , Já cice nečepoval za 5ti korunu ale za 25kč už jo ale co stim udělám ? Nic hmmm a nezbývá mě nic jiného než prostě přijet načepovat zaplatit a zase jet
tome co žere 2,5.No koupil jsem manželce jelikož má řidičák jen na babetu mopedauto.Je to takové autíčko pro 2 motor nafták 400 cm.Není to na velké ježděni ale po městě super.A navíc jelikož to je motorka neplatíš na parkovišti a v praze mužeš třebas parkovat v zoně kde mohou jen držitelé karty.No a ta spotřeba 2,5 v zimě teda 3 pojistka 250 kč
ve francii na to opravdu nemusí bejt řidičák jmenuje se to auto pro ožralé u nás na to musí bejt řidičák na mopeda říká se tomu zase auto pro 15 tileté.Ja tomu říkám že to je přechod mezi odrážedlem a normálním autem.Nicméně má to výbavu jako klasické auto jezdí to topí to a pod.No a jelikož to jede i 80 km tak po městě to není ani žádná brzda.No mimo město horší ale mám to akorát z jedné dědinky do druhé či do toho města.Ale jak říkám je to super pokud jezdíš kolem komínu potom pro ty 15 leté a i pro duchodce co jim sebere lékař řidičák a nechá jen na babetu.Či pro mou manželku co má řidičák jen na babetu a jezdí na ni ty 4 km do práce.
Ps no a také je to odpověd na ten drahej benzin