Celkem:
členů4406
aut787
témat1373
příspěvků19565

Nejbližší sraz
Členové on-line (0)
Chat OnLine: 0 členů
nissan-club.cz / Diskuze / Pokec všeobecný / Osoba blízká- 2010

Nejste přihlášen. Přihlašte se prosím vpravo nahoře, nebo se zaregistrujte.

Zpět

Osoba blízká- 2010
aumirek

10.10.2010 10:32:15
no já nevím ale tu je poznat za co jsou naši zákonodárci placeni.Odjakživa bylo v zákonu že za stav a provoz vozidla odpovídá provozovatel ne řidič.Takže možnost udělit pokutu provozovateli tu byla odjakživa a ten at si to pak řeší s řidičem.
Ale tohle je ta česká povaha a demokracie.Dříve stačilo být ve vyhlášce že řidič motorky musí mít helmu a kdo neměl zaplatil bez řeči.Zato v demokracii na otázku kde mmáš helmu stačilo říct.Ano mám helmu mám ji doma ve skříni.A policajt musel zasalutovat a jet dál.Ne vžd je ta demokracie k užitku

tom

10.10.2010 18:37:28
Zákony ušuté horkou jehlou,takže se dají vysvětlit jakkoliv a lumpové co toho zneužívají. Tak bych to viděl já. smajl 43

aumirek

10.10.2010 19:24:40
ono nezastávám se zákonodárcu ale vymyslet něco tak aby to českej člověk neojebal případně se neoháněl lidským právem je velice ošemetné a i uplná samozřejmost musí bejt zduvodněná stohem papíru a i pak se najde skulinka

tom

11.10.2010 16:33:19
Jo,jo,je to tak. No,alespoň má ten houf právníků co dělat.... smajl 1

Horal

v akci

31.12.2010 14:51:47
aumirek

31.12.2010 17:25:58
ono to je nekonečná téma a v podstatě jakékoliv řešeni postihne nejvíce ty slušné.Navíc i tedkom není problém dokázat že osoba blízká to neřídila.Bohužel to zaměstná desítky lidí a stojí to šílené peníze.Jistě uznáš porazí li to auto člověka a ujede tak blízká nebo ne vždy najdou toho řidiče mluvím ale o tom znají li auto ale ne řidiče.Bohužel také ač většina z nás souhlasí že bezohledná jízda má být potrestána tak změní názor jedná li se o něho samého.A perlička nakonec též se mi to stalo bylo to sice jen o 7 km více já řekl byl jsem to já chvilku na mne čuměli jak na vola a pa řekli no ale za to přiznáni tam napíšem osoba blízká pokud souhlasíte

puczmeloun

Toto si vůbec nepamatuju :)

23.10.2011 23:31:57
a pak to zase odloží a bude ... Těším až využijem osoby vzdálené smajl 11

Zpět

-
Sponzoři klubu

Autokšeft Kernite Nissan Color Car Emado školní potřeby Stylemax reklamní agentura eLoading - webové stránky, e-shopy, profesionální e-systémy Motoron - výroba věcí pro auta Řeznictví Praha - Hudera a syn Vitráže - Sklenářství Vlašim Exkluzivní kosmetika

Děkujeme