06.10.2013 08:47:03
Popis problému: V průběhu jízdy se rozsvítila oranžová kontrolka na palubní desce, pocítil jsem, že motor ztratil výkon, nereagoval na sešlápnutý plyn! Otáčky motoru se samočinně pohybovaly od 500 do 2000 i při plně sešlápnutém pedálu. Po vypnutí a chvilkového čekání jsem opět nastartoval a motor běžel normálně i s rozsvícenou kontrolkou. Při diagnostice v servisu mi bylo řečeno, že se jedná o závadu škrtící klapky.Ta byla vyměněna, chybové kódy vymazány a motor běžel tak jak má. Ale po ujetí cca 50 - ti km se výše uvedená závada objevila opět Co je, prosím vás příčinou této závady ? Poradíte mi? Jsem už s toho zoufalý, zvlášť, když auto dennodenně potřebuji!
6.10 17.21
Zkusil jsem všechny kontakty, které jsou u motoru docvaknout a motor (zatím) šlape, jen ta oranžová kontrolka mne irituje. No, uvidím, až se zítra vydám na cestu do práce.
9.10
V tento den jsem byl opět na diagnostice, která pro změnu ukázala chybový kód P1222 (potenciometr plynu). Po kontrole všech káblů, kablíků a káblíčků , prostříkání kontaktolem a následným vymazáním chyby motor běžel tak jak má, ale jen cca 40 km, kdy jsem za jízdy pocítil , že spadly otáčky a znova se rozsvítila za zkur..ná kontrolka. Po vypnutí a znovu nastartování motor běžel a sem tam, jako by cukal, ale jen chvilku a opět to zase jezdí. Co s tím?
P.S: Nechcete toho sráče koupit ?!

6.10 17.21
Zkusil jsem všechny kontakty, které jsou u motoru docvaknout a motor (zatím) šlape, jen ta oranžová kontrolka mne irituje. No, uvidím, až se zítra vydám na cestu do práce.

9.10
V tento den jsem byl opět na diagnostice, která pro změnu ukázala chybový kód P1222 (potenciometr plynu). Po kontrole všech káblů, kablíků a káblíčků , prostříkání kontaktolem a následným vymazáním chyby motor běžel tak jak má, ale jen cca 40 km, kdy jsem za jízdy pocítil , že spadly otáčky a znova se rozsvítila za zkur..ná kontrolka. Po vypnutí a znovu nastartování motor běžel a sem tam, jako by cukal, ale jen chvilku a opět to zase jezdí. Co s tím?
P.S: Nechcete toho sráče koupit ?!