Jednou jsem jel s hridíkovou 2.7kou a jednou jsem jel s tomovou 3kou:
Když pominu to že to martinovi tahalo jak pes, je to asi těma vyházenejma tlumičema a kdo vi čím ještě, tak se stim jelo zvláštně , je to o zvyku jak je to vysoký , to třeba s jožkovým patrolem to jsem neměl stracj že by se to překuliko na bok ale u martina už jusem si občas připadal že jedu po dvouch

jinak super výhled jak z Terran tak z Patrola, u Jožky tam je teměř jedno co se tomu šeti válci zařadí , jakmile už to jede tak je jendo jestli se dá 2ka 3 ka 4ka ...

kopce to tahá super a i se to dobře rozjíždí z níckých otáček , to u ty 3ky tam jak říká tom když už 4ku tak se držet lehce nad 1500 rpm cca tak 1750 rpm a to už je pak tachometrových 60 , skutečných 50 ale zase když se přidá tak to hned táhne ale už tam není moc rezerva na to nekde ukecávat rychlost
Volant držet obouma rukama , servo má dost sílu a umět vyrovnávat houpání.
S ani jedním z těchto aut se mi nejelo vůbec špatně a mista u řidiče je ve všech taky krásně je kam si dát ruku , dobře se v nich sedí , prostě zkrátka všechno super a hlavní je asi to že je z toho krásně vidět a tim to dodává super pocit ze řízení že má člověk dopravni situaci krasně pod kontrolou