Celkem:
členů4377
aut786
témat1373
příspěvků19563

Nejbližší sraz
Členové on-line (0)
Chat OnLine: 0 členů

Nejste přihlášen. Přihlašte se prosím vpravo nahoře, nebo se zaregistrujte.

Zpět

16. NISSAN SRAZ
jozef1974

01.06.2014 16:40:59
tak taky sem dobre dorazil domu, a dekuju všem a uz se tesim na dalši povedenej vikend s vama lidicky

Hrudik

Tak to sem já

01.06.2014 18:48:16
Tak poslušně hlásím že sem už taky doma víkend byl super až na to moje páteční selhání ale v sobotu sem si to vynahradil bylo to super smajl 44

Alexxx

01.06.2014 19:44:27
kamery.humlnet.cz/cz/kamery/stachelberg/

A nastavte si tam Sobotu 14:25 a dále po minutě a můžete se tam najít smajl 1

jozef1974

01.06.2014 20:00:09
ja sem se nenašel , ja od tohto srazu vidim zelene smajl 1

janusz

01.06.2014 20:21:07
Děkuji vám všem za nádherné atmosféře. Uvidíme se v září ve Vratislavi. Doufám, že vám přijde viela osob.

Odpusťte mi mou češtinu. Já používám Google Translator: D

Olda

01.06.2014 20:41:25
Sraz - super ,
všem dekuji, perfektni sestava lidi

jozef1974

01.06.2014 21:18:15
Olda velka skoda ze si nemohl ostat do konce smajl 44

Olda

02.06.2014 10:06:09
Ještě jednou ke srazu, super, a hlavně skvělá parta nissaňáků. Až na ty moje bolavá záda, příště musím před srazem lépe vyladit kondici. No a jak už to u mě bývá adrenalin musí být ať chci nebo nechci -- problém s Kašíkem před odjezdem (nestartoval) . Technicky popíšu v dalším. Společensky by se věc dala vysvětlit tak, že Kašík nechtěl ať odjíždíme, v tom případě si ovšem blbější místo kde mě zablokovat vybrat nemohl smajl 1 smajl 1 smajl 1 . Jak celá věc nakonec proběhla popíšu v dalším.

tom

02.06.2014 10:47:41
Oldo, hlavně, že autičko netrucovalo dlouho. Bylo víc lidiček, kterým tam auta chtěla zůstat. Asi nějaká divná zona.... smajl 1

erny

02.06.2014 12:42:07
Ahoj všichni, moc nás to mrzí, že nám to nevyšlo. Měli nám v pátek vrátit auto ze servisu, ale nebylo ještě hotový a bude až zítra. Tak příště už to snad vyjde. smajl 44

Olda

02.06.2014 13:21:04
A teď těm technickým a jiným detailům:
nakonec jsem dojel domu v poho po vlastni ose. S odtahovkou jsme se potkali na kraji Trutnova tam jsem ji zrušil. Myslim ze problem byl mimo auto. Ted startuje na prvni kopnuti jak předtim.
Když na kopci zůstaly už asi jen 3 auta a chlapík z odtahovky volal, že vyjíždí z Trutnova, říkám si zkusím to jěště jednou. A ehjhle auto naskočilo. Vyjel jsem na cestu zkusil ještě 2x a v poho. Tak volám odtahu ať na kopec nejezdí a počká někde dole - tam jsme to tedy zrušili ani nic nechtěl.
A teď příčina samo pouze teoreticky:
Jak jsem si zpětně uvědomil podobně se chovaly auta když měly zablokovaný imobilizér. U starších modelů sice proskočilo (zapálilo) více válců tady snad jen jeden (asi rychlejší systém).
Zůstanu-li u této myšlenky - proč si tedy v okamžiku startu nemohl "popovídat" NASS imobilizér s klíčkem ?
A moje teorie jako elektrikáře - stál jsem přesně v ose pod vedením VN 22kV,které bylo v daném místě nezvykle nízko a navíc tam byl přechod z trojúhelníkového rozmístění vodičů na vodorovné - tedy jakási anomálie - a navíc 30 aut okolo.
Je známo, že ČEZáci přenášejí data namodulovaná na silových lajnách v dost velkých úrovních a právě rozmístěním vodičů systém zajištuje minimální vyzařování do okolí.
Takže si myslím, že byl zarušen imobilizér - kde zrovna v místě mého auta bylo max rušení.
A proč auto pak nastartovalo ? Buď nastal okamžik, že přestali posílat data, nebo se změnily poměry -- odjely auta.

Olda

02.06.2014 13:30:23
Děkuji všem, kteří se mi snažili v nelehké situaci pomoci ať už fyzicky či psychicky. Kofimu, HonzoviGT (pokud se nepletu),
Zdravím Jozefa,Toma, Vojtu, Tondu, Piotra no prostě všechny nissaňáky
Olda

Big T

Si zabííííl!

02.06.2014 13:53:34
Oldo, hlavně žes dojel. Upřímně řečeno, tato, ať už geopatogení zóna či anomálie, zapříčinila zřejmě i to, že se předsednická limuzína taky nechtěla vzdát toho krásného výhledu a stávkovala. Ale pak se to umoudřilo. Díky Robertovi za podporu materiální, fyzickou i pitný režim.
Jsme rádi, že jste všichni dorazili a doufáme, že se sejdeme příště znovu a pokud možno v ještě hojnějším počtu. Termín bude jako vždy včas oznámen. Díky za pozornost a konec hlášení.

jozef1974

02.06.2014 21:16:13
Tak to byla divna zona. Ale jak popisuje Olda a kdyz mi vypravel Honzik jak se to chovalo pri startovani, tak ja bych typoval na to ze se to zachlastalo a pak kdyz se benzin odparil tak to chytlo, mne se to Primere par krat stalo kdyz bezela na sytic a pak sem to vypnul tak nechcela hned nastartovat ale az po hodny chvili kdyz se odparil benzin.

tequila_sierra

micra k11 on 16

03.06.2014 12:30:24
zdarec všem. máte někdo někde nějakou fotogalery??? (ze srazu?)

Zpět

-
Sponzoři klubu

Autokšeft Kernite Nissan Color Car Emado školní potřeby Stylemax reklamní agentura eLoading - webové stránky, e-shopy, profesionální e-systémy Motoron - výroba věcí pro auta Řeznictví Praha - Hudera a syn Vitráže - Sklenářství Vlašim Exkluzivní kosmetika

Děkujeme