Oldo, to je docela dobrá zpráva... Tak to skutečně mohlo býti vnějším vlivem. Doufám, že tě to neodradí od dalšího srazu.....
A pro Romika... Moc ti fandím ve tvé myšlence, ale trošku se obávám toho, že díky některým komentářům na stránkách nissanclubu jsme vlastně degradováni do role totálních opilců. A pak se těžko někdo nový přihlásí na sraz. A je úplně jedno, zda ho pořádáš ty, nebo někdo jiný. Srazy jsou od toho, aby se lidi sešli, a pokud je to možné, organizátor pro ně připraví přijatelný program. Těžko mohu s Terránem závodit po okrskách..... To prostě nejde. Ale na rovinu píšu. Uvažoval jsem přijet do Rožnova jen se podívat. Nicméně po všem tom napadání, co bych tam dělal???? Snad poslouchal, že jsem opilec??? Z druhého klubu? Nebo, že nejsem petrolhed? Je mi padesát..... Mám zaměstnání, i své zdravotní problémy. A to hlavně. Vy jste mladí, plní elánu, a já Vám fandím. Ale pak mi nestojí za to jet tolik kilometrů jen proto, že jsem už předem odsouzený k zániku......

A můžu říci, že mě to i mrzí..... Moc mrzí. Že jsou mezi námi autaři lidé, kteří odsoudí druhého bez toho, aniž by ho znali......